REKORD: Pogbas dokumentär sämst på IMDb

REKORD: Pogbas dokumentär sämst på IMDb

  • Amazon Prime
Filmtopp
26 juni 2022 kl. 12:06

Fullständigt bottennapp för stjärnspelaren

Den franske stjärnspelaren är aktuell med en dokumentärserie på Amazon Prime Video. Men om du ska tro på 10 000+ användare, är den långt ifrån värd din tid.

För snart tio år sedan utsågs han till Europas bästa unga fotbollsspelare och 2016 blev han tidernas dyraste när han köptes för en miljard kronor av Manchester United. Nu finns dokumentärserien The Pogmentary: Born Ready att se på Amazon Prime Video, som handlar om den omtalade fransosen Paul Pogba, men framgångarna på planen tycks inte ha smittat av sig i filmvärlden.

Sämsta TV-serien någonsin

IMDb har Pogbas serie det chockerande betyget 1,0 av 10 med över 10 000 röster. Detta gör det till den absolut lägst rankade i världen. En stor del av kritiken tycks däremot riktas mot fotbollsspelarens ego, snarare än själva innehållet:

"Vanföreställningar om storhet och självviktig smörja" skriver en användare, "om jag kunde gett 0 i betyg hade jag gjort det" skriver en annan. Några andra populära användarrecensioner drar till med rubriker som "Narcissistisk självcentrerad gris", "Jag, jag, jag, jag, jag, jag", "Fruktansvärd", "En fruktansvärd serie om en fruktansvärd spelare" och "Saknar kontakt med verkligheten".

Serien har även 0 procent i användarbetyg hos Rotten Tomatoes.

Sista avsnittet det sämsta

The Pogmentary: Born Ready består av fem stycken 30-minutersavsnitt, som alla finns tillgängliga på Amazon Prime Video. På IMDb har de fyra första avsnitten 1,3 i betyg medan det sista har 1,2.

Utöver Paul Pogba syns även Alex Ferguson, Antoine Griezmann och Blaise Matuidi i dokumentären.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL