Alla deltagare i Bonde söker fru 2022

Alla deltagare i Bonde söker fru 2022

Filmtopp
Uppdaterad kl. 08:04 | Publicerad 04 april 2022 kl. 06:04

Möt bönderna i årets säsong

För sjuttonde året i rad beger sig Linda Lindorff ut i landet för att träffa årets bönder – som har tröttnat på singellivet och nu längtar efter att träffa den stora kärleken.

Årets mest självklara vårtecken är här. Det är nämligen dags att få träffa årets bönder i Bonde söker fru. Tittarna har som vanligt chansen att skriva brev till den bonde som väckt deras intresse och Linda Lindorff ser fram emot ännu en kärleksfylld sommar med bönderna:

– Jag är väldigt glad att få presentera årets bönder. Det är ett charmigt och kärlekstörstande gäng som väntar ivrigt på att ta emot alla brev. Det kommer bli en fin och kärleksfull sjuttonde säsong, där vi hoppas på mycket passion och iver, säger Linda Lindorff, programledare för programmet.

Alla bönder i Bonde söker fru 2022

Jon-Krista, 29 år

Jon Krista
Foto: TV4

Har har vi en charmig renskötare från Tavelsjö, strax utanför Umeå. Att sitta på skotern och driva renhjorden framför sig är det bästa som finns enligt Jon-Krista. Han är en av bönderna i Bonde söker fru 2022.

Kuriosa: Är utbildad vildmarksguide och skidinstruktör.

Elin, 27 år

Elin i Bonde söker fru 2022
Foto: TV4

Får- och skogsbonden Elin, från Sandhult, älskar friluftslivet och tillbringar gärna mycket tid ute i naturen. Hon drömmer om att träffa en kille som inte är så knusslig. Någon som precis som hon brinner för livet på landet och inte är rädd för att hänga med på hennes projekt. Elin är en av bönderna i Bonde söker fru 2022.

Kuriosa: Elin gillar att dansa, har åkt Vasaloppet och har nyligen köpt grisar som ska flytta in på gården.

Kristian, 38 år

Kristian
Foto: TV4.

På Gotland bor mjölkbonden Kristian. Hans passion till djuren och lantbruket har alltid funnits där. När han inte jobbar älskar han att sätta guldkant på tillvaron. En charkbricka och ett glas bubbel sitter inte fel efter en hård arbetsdag. Han gillar att se sig om i världen, gärna långväga destinationer som Mexiko eller varför inte en yogaresa till Kenya som bokades helt spontant. Kristian har levt i en lång relation och skojar om att sist han var singel fanns knappt internet. Men nu är han redo att hitta kärleken igen.

Kuriosa: Öppnade en lyckokaka med lappen ”en kullerbytta om dagen gör dig lycklig”. Något som fick honom att le och att börja praktisera budskapet.

Henrik K, 34 år

Henrik
Foto: TV4

I Gällared bor den omtänksamma och barnkära växtodlingsbonden Henrik. Han har en stor passion för maskiner och är riktigt händig, men det bor även en romantiker i denna starka och något blyga bonde. Han är en av bönderna i Bonde söker fru 2022.

Kuriosa: Är en fena på musikquiz och tar gärna en tur på sjön med sin båt. Spelar innebandy varje vecka och har ett förflutet som 100-meterslöpare.

Klas-Erik, 56 år

Klas-Erik i Bonde söker fru 2022
Klas-Erik i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4.

I vackra Hälsingland, på en anrik familjegård, bor Klas Erik. En levnadsglad grisbonde som älskar att uppleva nya saker. Klas Erik är en av bönderna i Bonde söker fru 2022.

Kuriosa: Har stor reslust och nyfikenhet för andra kulturer. Har bland annat vart i Kina. Tycker om att spela bridge, snickra och tar gärna en tur med längdskidorna.

Filip, 27 år

Filip i Bonde söker fru
Filip och hans hund. Foto: TV4

I småländska Lammhult bor Filip, en ödmjuk skogsbonde som älskar sina hundar och att vara ute i naturen. Filip är en av bönderna i Bonde söker fru 2022.

Efter en tid som singel är Filip nu redo att träffa kärleken. Han tillbringar många timmar i sin skogsmaskin där han dagdrömmer om vad hans framtida fru gör just nu, ”för någonstans där ute finns hon ju”.

Kuriosa: Pandemin satte stop för Filips medverkan i Iron Man, men han har gjort en svensk superklassiker.

Henrik J, 27 år

Henrik – Bonde söker fru 2022
Foto: TV4

I Ede bor hästbonden Henrik. Ett riktigt energiknippe som älskar skratt och skoj, men också allvar och djupa samtal. Hästarna är en stor del av hans liv, och har varit sedan barnsben. Henrik J är en av bönderna i Bonde söker fru 2022.

Kuriosa: Älskar att spela in humorklipp på sig själv.

Lars-Petter "Peppe", 49 år

Lars-Petter "Peppe"
Foto: TV4

På en gård i Sorunda bor spannmålsbonden Lars-Petter, eller Peppe som han kallas. En familjekär sexbarnsfar som utöver lantbruket gillar att hålla i gång med träning. På Peppes gård är det liv och rörelse, här finns en plats för alla. Inte bara den stora familjen, det finns även plats för barnens hästar och såklart den stora kärleken. Peppe är en av bönderna i Bonde söker fru 2022.

Kuriosa: En händig man som gillar att snickra och som har påbörjat många projekt på gården. Går gärna på gruppträning så som body pump och spinning.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL