Nu på bio

Det senaste på biofronten!

"Black Panther 2" börjar filma nästa sommar

Black Panther 2 spelas in till sommaren

David Lindahl | Nyhet
22 november 2020
David Lindahl | Nyhet
22 november 2020

Oklart hur filmen tacklar Bosemans död.

Uppföljaren till "Black Panther" väntas börja spelas in till sommaren.

Världen drabbades av enorm sorg när Black Panther-stjärnan Chadwick Boseman tragiskt gick bort i cancer. Han hade i flera år i hemlighet kämpat mot sjukdomen som till slut tog hans liv.

Detta väckte för många frågan om vad som kommer att hända fortsättningsvis med Black Panther och framför allt uppföljaren som redan var inplanerad. Marvel och Disney verkade dock redan ha en plan för fortsättningen och produktionnen skulle börja i mars 2021.

Nu rapporterar The Hollywood Reporter att den planen blir uppskjuten och i stället är det juli nästa sommar som gäller. Då väntas uppföljaren börja spelas in i Atlanta i Georgia.

Exakt vad som ska hända och hur filmen kommer att tackla Chadwik Bosemans bortgång är ännu inte bekräftat. Det cirkulerar rykten om att King T'Challas syster Shuri, som spelas av Letitia, kan få en större roll och kanske till och med ta över manteln som Black Panther. Det är också bekräftat att Tenoch Huerta från serien Narcos har fått en roll.

MER LÄSNING:

Bästa filmerna på Disney+ Sverige

Hon gör Captain Marvel 2

2020 har varit ett tufft år för Marvel som för första gången sedan 2009 inte kommer att släppa en helt ny film eftersom många produktioner skjuts upp på grund av Coronaviruset.

För mer läsning --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL