Biopremiär för den romantiska komedin Love Again med Céline Dion

Biopremiär för den romantiska komedin Love Again med Céline Dion

Sofie Landgren
12 maj 2023 kl. 10:00

Amerikansk romantisk komedifilm med stjärnglans

I den romantiska komedin "Love Again" försöker en ung kvinna lindra smärtan av sin fästmans död genom att skicka romantiska sms till hans gamla mobiltelefonnummer – och bildar en relation med mannen som numret har omfördelats till.

Biopremiär för den romantiska komedin Love Again

Mira Ray skickar en serie romantiska sms till sin bortgångne fästmans mobiltelefonnummer utan vetskap om att numret har omfördelats till Rob Burns nya telefon. Rob fängslas av meddelandena, och när han får i uppdrag att intervjua megastjärnan Céline Dion, tar han hjälp av henne för att komma på hur han ska kunna träffa Mira personligen – och vinna hennes hjärta.

Celine Dion i romantiska komedifilmen Love Again
Céline Dion. Foto: Sony Pictures.

Céline Dions debut på vita duken

Tänk om ett slumpmässigt sms ledde till ditt livs kärlek. I den här romantiska komedin är precis det vad som utforskas. Filmen handlar om när Mira Ray (Priyanka Chopra Jonas) skickar romantiska sms i saknaden av sin avlidne man till hans gamla mobiltelefonnummer, utan att inse att numret numer går till journalisten Rob Burns (Sam Heughan) nya jobbtelefon. Rob blir berörd och fängslad av ärligheten och djupet i de vackra meddelandena han får och när han får i uppdrag att intervjua och skriva om megastjärnan Céline Dion (som spelar sig själv i sin första filmroll), tar han hjälp av henne för att komma på hur han ska lyckas träffa Mira personligen.

"Love Again" har svensk biopremiär den 12 maj.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL