Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Billions.

Billions säsong 6 – detta vet vi om fortsättningen

David Lindahl | Nyhet
09 maj 2020
David Lindahl | Nyhet
09 maj 2020

Blir det någon sjätte säsong av Billions?

Miljonärerna och företagarna Chuck och Bobby har härjat i snart fem säsonger av Showtimes framgångsrika serie Billions. Här är allt vi i nuläget vet om en potentiell sjätte säsong.

Den amerikanska tv-kanalen Showtime stoltserar med många populära serier genom åren, som Homeland, Californication, Twin Peaks, Nurse Jackie, Weeds och givetvis Dexter. Billions är just nu en av kanalens frontserier och i Sverige finns den femte säsongen tillgänglig på HBO Nordic (som snart kommer att gå över till att bli HBO Max).

LÄS OCKSÅ: HBO Max Sverige – allt du behöver veta

Serien följer den framgångsrika advokaten Chuck Rhoades, spelad av Paul Giamatti, och hedgefond-kungen Bobby "Axe" Axelrod, spelad av Damien Lewis. De båda arbetar i New York City och har i fem säsonger tampats, allierats och manipulerat varandra och andra.

Men blir det en sjätte säsong för populära Billions? Detta är vad vi vet:

När kommer Billions säsong 6 – blir den av?

Vi har goda nyheter till fans av Billions – en sjätte säsong kommer att bli av och vi kommer inte att behöva vänta alltför länge på den. Ett exakt premiärdatum för den kommande säsongen har inte annonserats, men vi vet att vi kommer att få minst 12 ytterligare avsnitt av serien.

Dessutom har en teaser för säsong 6 av "Billions" redan publicerats:

Allt är dock inte frid och fröjd när det kommer till Billions framtid. Som du ser saknas en av seriens viktigaste karaktärer i teaser, och nyligen rapporterades det om att Damian Lewis karaktär inte kommer att återvända.

Frågan är hur det kommer att gå för serien utan "Axe".

Uppdaterad 2021-10-05

Filmtopp uppdaterar er om "Billions" säsong 6 så fort ny information dyker upp.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på HBO 2021

NÄSTA ARTIKEL