Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Billions.

Billions säsong 6 – detta vet vi om fortsättningen

David Lindahl | Nyhet
09 maj 2020
David Lindahl | Nyhet
09 maj 2020

Blir det någon sjätte säsong av Billions?

Miljonärerna och företagarna Chuck och Bobby har härjat i snart fem säsonger av Showtimes framgångsrika serie Billions. Här är allt vi i nuläget vet om en potentiell sjätte säsong.

Den amerikanska tv-kanalen Showtime stoltserar med många populära serier genom åren som Homeland, Californication, Twin Peaks, Nurse Jackie, Weeds och givetvis Dexter. Billions är just nu en av kanalens frontserier och i Sverige finns den femte säsongen nu tillgänglig på HBO Nordic.

Serien följer den framgångsrika advokaten Chuck Rhoades, spelad av Paul Giamatti, och hedgefond-kungen Bobby "Axe" Axelrod, spelad av Damien Lewis. De båda arbetar i New York City och har snart genom fem säsonger tampats, allierats och manipulerat varandra och andra. Men blir det en sjätte säsong för populära Billions?

Billions säsong 6 – blir den av?

I nuläget har Showtime varken bekräftat eller nekat att det kommer en sjätte säsong. Tittar vi på tittarsiffrorna och mottagandet så rapporterar sidor som TVSeriesFinale att intresset har dalat lite för Billions. Överlag är det vanligt att serier tappar tittare några säsonger in och det behöver inte betyda att Showtime redan kastar in handduken.

Förutom Paul Giamatti och Damien Lewis syns också skådespelare som Maggie Stiff, David Costabile och Condola Rashad. Eftersom den femte säsongen fortfarande pågår är det i nuläget svårt att säga vilka mer som skulle kunna tänkas komma tillbaka i en sjätte säsong. 

Filmtopp håller er uppdaterade om status på Billions sjätte säsong.