The Crow får reboot

Bill Skarsgårds kommande film The Crow är färdiginspelad

03 oktober 2022 kl. 08:10

Kråkan kraxar snart på nytt

Efter många om och men har arbetet med "The Crow"-rebooten kickats igång på allvar. I somras påbörjades inspelningen och nu kan vi berätta att filmen är färdigfilmad.

Många har längtat efter en reboot av The Crow, ett projekt som många gånger påbörjats men sedan lagts på is. Nu är det äntligen dags. För en tid sedan fick vi veta att ingen mindre än Bill Skarsgård kommer att ha huvudrollen i filmen som Eric Draven. Nu berättar The Prague Reporter den glada nyheten att filmen är färdiginspelad.

Värt att nämna är kanske att det är tur att filmen får en reboot och ingen uppföljare, eftersom det har gjorts tidigare med urusla resultat både kritikermässigt och ekonomiskt. De tre uppföljarnas IMDb-betyg kan du se här nedan:

  • The Crow: City of Angels (4,6 på IMDb)
  • The Crow: Salvation ( 4,9 på IMDb)
  • The Crow: Wicked Player (3,0 på IMDb)

För er som inte vet är The Crow baserad på en serietidning som gjordes 1989 av James O'Barr. I filmen får vi också se FKA Twigs och Danny Huston som också har stora roller i filmen. Manuset är skrivet av Zach Baylin. Producenter är Molly Hassell, Victor Hadida, John Jencks och Edward R. Pressman.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL