Bill Skarsgård ser ut att ansluta till John Wick 4

Bill Skarsgård ser ut att ansluta till John Wick 4

Filmtopp
09 juni 2021 kl. 11:06

Skarsgård närmar sig den populära filmserien.

Keanu Reeves har redan charmat filmälskare i tre framgångsrika John Wick-filmer – och i den kommande, fjärde filmen, ser han ut att göra det med en svensk vid sin sida. Enligt rapporter förhandlar nämligen Bill Skarsgård om en roll i "John Wick: Chapter 4".

Sedan den första John Wick-filmen hade premiär 2014 har filmserien växt sig till mer eller mindre ett fenomen bland actionälskande filmnördar runt om i världen. Nu, sju år senare, pågår förproduktionen till den fjärde upplagan av John Wick och Collider rapporterar att Bill Skarsgård ser ut att knipa en roll i den kommande filmen.

Chad Stahelski, som regisserat föregående tre filmer, återvänder för att regissera även den fjärde filmen. Manuset till John Wick: Chapter 4 är skrivet av Michael Finch och Shay Hatten.

MER LÄSNING: Nya bra actionfilmer 2021

Får Skarsgård en roll i John Wick: Chapter 4 blir han inte den första svensk som har varit med i den framgångsrika filmserien. I den första filmen spelade bortgångne Michael Nyqvist en av huvudrollerna.

De senaste åren har vi sett Skarsgård i stora Hollywood-produktioner som bland annat Det, Deadpool 2 och The Devil All the Time.

Fler skådespelare som är klara för den kommande John Wick-filmen är Donnie Yen (Rogue One: A Star Wars Story), Shamier Anderson (Stowaway) och Rina Sawayama, mest känd för sin musik.

"John Wick: Chapter 4" förväntas spela in back-to-back med "John Wick: Chapter 5" och beräknas ha premiär under försommaren 2022.

MER LÄSNING: Andreas gnäller på John Wick

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL