Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Star Wars

Ben Mendelsohn nära skurkroll i "Captain Marvel"

Carl Hempel | Nyhet
29 oktober 2017
Carl Hempel | Nyhet
29 oktober 2017

Ben Mendelsohn tycks knipa ännu en roll som "hjälteskurk".

Ben Mendehlson i Star Wars
Foto: Disney. Ben Mendelsohn som Star Wars-skurk.

Från Batman-skurk till Star Wars-skurk och snart kanske Marvel-skurk. Den australienska skådespelaren Ben Mendelsohn ska enligt en rapport från The Wrap vara nära rollen som protagonist i den uppkommande filmen "Captain Marvel".

Captain Marvel kommer att bli den första filmen i Marvels universum som har en kvinnlig huvudkaraktär. Sen tidigare vet vi att Oscarsvinnande skådespelerskan Brie Larson ska spela titelkaraktären Captain Marvel, i filmen som kommer utspela sig på 90-talet. Vi kommer också att få se Samuel L. Jackson som en yngre Nick Fury. Om Ben Mendelsohn skriver på för filmen kommer han att spela en ledare för den onda aliengruppen "The Skrulls".

Ben Mendelsohn fick sitt internationella genombrott med den australiensiska dramathrillern Animal Kingdom. Han är kanske mest känd för sin roll som den onda Orson Krennic i Star Wars: Rogue One, men han har också gett fina rollprestationer i mindre filmer som The Place Beyond the Pines, Slow West och Mississippi Grind samt Netflix-serien Bloodline.

"Captain Marvel" förväntas ha amerikansk premiär 8 mars 2019

Vad tror du om Ben Mendelsohns potentiella roll i "Captain Marvel"?

Tips: Om du gillar Marvel-filmer borde du spana in vår recension av den bioaktuella Marvel-filmen "Thor: Ragnarok".

NÄSTA ARTIKEL