Ben Affleck återvänder som Batman

Ben Affleck återvänder som Batman

Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad kl. 15:07 | Publicerad 29 juli 2022 kl. 13:07

Jason Momoa avslöjar att Affleck medverkar i Aquaman-uppföljaren

Trodde du att du hade sett det sista av Ben Affleck som Batman? Inte då, filmstjärnan återvänder snart i full lädermundering i kommande "Aquaman and the Lost Kingdom".

Ben Affleck är inte helt och hållet klar DC Comics filmuniversum. Affleck hängde officiellt upp manteln som Batman 2019 och tidigare i år fick vi se Robert Pattinson axla rollen som superhjälten för första gången. Nu är det dock klart att vi inte har sett det sista av Affleck som Bruce Wayne, och det är Aquaman-stjärnan Jason Momoa som själv bekräftar nyheten på sin Instagram.

Under torsdagen ska en grupp fans först fått nys om Afflecks medverkan i kommande Aquaman and the Lost Kingdom under en busstour på Warner Bros. och strax därefter bekräftade Momoa själv att Affleck mycket riktigt är med i filmen.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jason Momoa (@prideofgypsies)

"Aquaman"-uppföljaren med Affleck, Momoa, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Patrick Wilson m.fl. har premiär i mars 2023.

Uppmärksamheten som filmen får p.g.a. Afflecks medverkan är nog mer än välkommen av Warner Bros. och DC med tanke på att ett stort fokus tidigare riktats mot Amber Heard och hennes medverkan, i och med hennes rättsliga tvist mot Johnny Depp, snarare än filmen i sig.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL