Aquaman.

Aquaman-regissören lovar en mer seriös uppföljare

Uppdaterad 08 juli 2021 kl. 16:32 | Publicerad 24 augusti 2020 kl. 12:00

Regissören James Wan avslöjar fler detaljer om Aquaman 2.

Aquaman-regissören och skådespelaren Patrick Wilson samlades under ett DC event och pratade om uppföljaren och vad publiken kan vänta sig från den.

Aquaman släpptes under 2018 och blev en omedelbar succé med över en miljard dollar i biointäkter. En uppföljare utlovades och Cinemablend rapporterar att nu under ett DC event träffades regissören James Wan och skådespelaren Patrick Wilson och diskuterade vad Aquaman 2 skulle kunna innehålla.

– Jag tror att den andra filmen kommer att bli mer seriös och mer relevant med vår tid. Det är dit vi vill gå, sa James Wan på DC eventet.

Patrick Wilson spelar karaktären King Orm i den första filmen som bland annat stred mot Jason Momoas Aquaman.

– Jag är mycket spänd att få se nya världar. Jag vet att du älskar att skapa världar James och det vore kul att se var vi kan gå. Jag vet att du kommer att vilja utveckla havet ännu mer för där finns så mycket outforskat hav, sa Patrick Wilson.

James Wan lovar att även han kommer att få en fortsatt intressant karaktär i uppföljaren.

– Jag kan definitivt garantera nya världar i uppföljaren och jag tror att du som skådespelaren verkligen kommer att gilla vad du får göra med Orm.

Aquaman 2 är planerad att ha premiär under 2022, men någon officiell handling är ännu inte bekrfätad. Läs vår recension på Aquaman här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL