Bad Boys återvänder tillsammans med Will Smith och Martin Lawrence

Bad Boys återvänder med Will Smith och Martin Lawrence

Moa  Andersson
01 februari 2023 kl. 08:37

Fjärde upplagan av Bad Boys på ingång

Det är nu officiellt att Bad Boys återvänder på filmduken. Will Smith och Martin Lawrence meddelar att de återförenas för en fjärde film.

Sony Pictures bekräftar nu att en fjärde, namnlös, uppföljare till Bad Boys är i ett tidigt stadie av produktion, detta berättar Variety. Både Will Smith och Martin Lawrence meddelar att de återvänder till filmduken.

Adil El Arbi och Bilall Fallah återvänder också för att regissera från Chris Bremners manus. Filmskaparna regisserade 2020-talets Bad Boys for Life, som återförenade Smith och Lawrence 25 år efter den första Bad Boys filmen släpptes.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Will Smith (@willsmith)

Will Smiths stora comeback?

Instagram-videon följer när Will Smith kör till Martin Lawrences hem och säger följande:

"Yo, I’ve got an announcement. Y’all better stop scrolling."

Som en liten ledtråd spelar Smith de inledande takterna till Shake Ya Tailfeather, Nelly, P. Diddy och Murphy Lees låt från 2003 års Bad Boys 2 soundtrack.

"I wish I was you, not knowing what I’m about to show me."

När de anländer till Lawrences dörr förklarar duon att den fjärde filmen officiellt är på väg. "Det är på den tiden!" ropar Lawrence. "Bad boys for life baby", slår Smith in och ropar duons slagord.

Smith betonar "For life" när de komiskt uppmärksammar att den tredje filmens titel faktiskt hade kunnat använts för den kommande fjärde filmen. "Vi borde dock inte ha kallat det så," skämtar Smith.

Detta ser alltså ut att bli skådespelarens stora comeback efter Oscarsskandalen i fjol, där han gick upp på scen och slog Chris Rock i ansiktet efter att denne skämtat om Jada Pinkett Smiths korta frisyr, som visade sig bero på sjukdomsrelaterat håravfall. Något Chris Rock menar att han inte kände till. 

Will Smith och Martin Lawrence i Bad Boys
Will Smith och Martin Lawrence. Foto: Sony Pictures.

Den tredje filmen blev en ekonomisk framgång

Strax efter att den tredje filmen kom på bio, meddelade Sony att en fjärde Bad Boys-film var under utveckling. Bad Boys for Life fortsatte att tjäna 426,5 miljoner dollar på den världsomspännande biljettkassan som en av de sista storfilmerna före pandemin.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL