Bachelorette 2022: Olivias och Adams status idag

Bachelorette 2022: Olivias och Adams status idag

Sofie Landgren
Uppdaterad 15 december 2022 kl. 19:12 | Publicerad 14 december 2022 kl. 20:12

Har Olivia Birgersson och Adam Edgren hållit ihop på hemmaplan?

Nu har vi äntligen fått se finalen, där Olivia gav sin sista ros till Adam. Oscar Batres fick åka hem till Sverige utan sin kärlek, medan Adam och Olivia lämnade Grekland tillsammans. Men nu kvarstår den stora frågan – är de ett par än idag? Vi har svaret på frågan.

Nu har vi äntligen fått se finalen av Bachelorette Sverige 2022, och vem årets bachelorette Olivia Birgersson valde att ge sin sista ros till. Det blev ingen mindre än den 29-årige, fotbollsintresserade killen Adam Edgren, som kammade hem Olivias sista ros.

Adam är bosatt i Solna utanför Stockholm och jobbar som redovisningsansvarig och beskriver sig som lite av den typiska singelkillen som inte har varit redo för ett seriöst förhållande tidigare. Men tack vare den här resan med Olivia, ser han nu ut att vara helt redo för ett förhållande.

Olivia Birgersson & Adam Edgren. Foto: TV4, C More.

Men hur är parets status idag? Har de lyckats få känslorna att hålla även efter att de klivit ur Bachelorette-bubblan? Går det verkligen att hitta sann och äkta kärlek via ett tv-program och dessutom på så pass kort tid? 

Olivia Birgersson & Adam Edgren. Foto: TV4, C More.

De båda deltagarna har varit väldigt duktiga på att inte ge några ledtrådar eller hintar om huruvida de har en relation i dag eller inte. Det har varit helt omöjligt att kunna få en hint via deras sociala medier eller via de intervjuer som de har dykt upp i. Men, jag får ändå känslan av att Olivia och Adam är äkta. Jag tror inte att någon av dem är personer som skulle ge sig in i det här bara för att få vara med i ett tv-program.

Så med den känslan tror jag faktiskt att de fortsatt ge förhållandet en chans på hemmaplan och att de fortfarande är tillsammans. 

Uppdatering:

Hela gänget samlas i studion tillsammans med Malin för att reda ut händelser som uppstått under säsongen och såklart få svaret på frågan vi alla har väntat på. Är Olivia Och Adam ett par idag?

Produktionen visar upp ett ihopklipp av Olivia och Adams resa. Från Adams klumpiga entré på röda mattan fram till Olivia, till deras sista rosceremonin på berget. Malin pratar om deras sista dejt och Adams rädsla för höjder och att han trots sin rädsla faktiskt tog steget och hoppade. Malin ställer till sist frågan om de fortfarande är ett par idag, och Adam svarar:

– Ja det är vi!

Olivia Birgersson & Adam Edgren. Foto: TV4, C More.

 

Efter att produktionen hade packat ihop så kände de båda att allt kändes väldigt självklart och rätt även efter inspelningsbubblan. Här hemma i Sverige tycker de att de kompletterar varandra väldigt väl och de berättar att de är väldigt kära i varandra.

Så, slutet gott, allting gott. Vi önskar dem all lycka i framtiden och på deras fortsatta kärleksresa

 

Mer Läsning:

Streamtopp

NÄSTA ARTIKEL