BIANCA gäster 2022 – hela listan

Succépremiär för Bianca talkshow – Så många såg premiären

  • Discovery+
Filmtopp
17 oktober 2022 kl. 16:14

Största premiärhelgen för Kanal 5 på 15 år

Redan före premiären har pratshowen blivit vida omtalad och vunnit stort engagemang i nyhetsflödet som på sociala medier. Och BIANCA fick en raketstart.

BIANCA är Sveriges nya talkshow med populära Bianca Ingrosso i spetsen och Fredrik Skavlans produktionsbolag Monkberry bakom kamerorna. Med två nya avsnitt i veckan, eller när som helst på discovery+, bjuder Bianca in en bred mix av gäster att fira in helgen tillsammans med tittarna.

Magnus Uggla och Lasse Hallström gästade

I premiäravsnittet gav Magnus Uggla och dottern Agnes Uggla sin första gemensamma TV-intervju någonsin. Artisten delade öppenhjärtigt med sig av sitt liv som entusiastisk "stage dad", som följt med dottern på fiolläger och lärt henne alla sina bästa dejtingknep. En av Sveriges största YouTubeprofiler, Mauri Hermundsson, berättade att han funnit kärleken. Och rosade skådespelaren Evin Ahmad avslöjade hemligheter från inspelningen av Snabba cash.

I det andra avsnittet satte Bianca Ingrosso stjärnregissören Lasse Hallströms Hollywoodvänskaper på prov. Entreprenören Amanda Schulman placerades på "ångestpallen" och motorsportstjärnan Marcus Ericsson berättade hur livet förändrats efter att han vunnit världens största racinglopp.

Så många såg premiäravsnittet

Med över en halv miljon tittare som följde Biancas talkshow-debut linjärt gjorde Kanal 5 sin bästa helgpremiär på 15 år. Digitalt är BIANCA en av årets absolut starkaste premiärer på discovery+ och premiäravsnitten ligger i topp över mest konsumerade format på streamingtjänsten.

– Wow! Jag är så otroligt tacksam och glad för det varma välkomnandet och för alla som redan har tittat på BIANCA. Jag vill rikta ett innerligt tack till alla som trott på mig och gett mig chansen att förverkliga drömmen om en egen talkshow. Jag svävar på moln och har oerhört roligt på jobbet just nu. Och det bästa av allt är att det bara precis har börjat! Jag ser fram emot att få visa tittarna allt härligt innehåll och spännande gäster framöver, säger Bianca Ingrosso.

BIANCA sänds fredagar och lördagar på Kanal 5 klockan 22:00 och finns även att streama på discovery+.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL