Trailerpremiär: Emancipation med Will Smith – då kommer den

Trailerpremiär: Emancipation med Will Smith – då kommer den

  • Apple TV+
Filmtopp
03 oktober 2022 kl. 19:10

Första titt på nya storfilmen

I höst är det premiär för Apple TV+ nya storfilm "Emancipation" med Will Smith i huvudrollen. Nu har en trailer landat som du kan se här.

Tidigare i dag kunde vi rapportera att den kommande filmen Emancipation med Will Smith visats på en gala i USA. Nu är det bekräftat att den har premiär på Apple TV+ senare i år. I samband med att streamingtjänsten bekräftar premiären släpper de en trailer.

Emancipation regisseras av Antoine Fuqua vars mest kända film är klassikern Training Day med Denzel Washington. I hans nya film följer vi en slav på rymmen, som måste fly undan hänsynslösa jägare ute i Louisianas tuffa träskmarker. Av trailern att döma ser det ut att bli en minst sagt plågsam resa. På rollistan finns även Ben Foster, som tidigare i år hyllades enormt för sin prestation i boxningsdramat The Survivor.

Will Smiths nya film sägs ha bemötts med ordentligt mycket jubel av publiken som fick ta del av dess första visning. Enligt uppgifter hade Apple inte tänkt släppa filmen i år på grund av Oscarsskandalen runt dess huvudrollsinnehavare. Men efter att satsningar som Cha Cha Real Smooth, Luck och The Greatest Beer Run Ever inte flugit som de hoppats verkar de nu pressade att likväl släppa den i höst.

Se trailern till "Emancipation" med Will Smith här:

"Emancipation" har premiär på Apple TV+ den 9 december.

Mer läsning:

 

 

NÄSTA ARTIKEL