Ted Lasso säsong 3 – premiärdatum och teaser släppt

Ted Lasso säsong 3 – premiärdatum och teaser släppt

  • Apple TV+
Emil Oscar Rasmussen
15 februari 2023 kl. 11:02

Då är Ted Lasso tillbaka på Apple TV+

Apple TV+ storsuccé "Ted Lasso" är snart tillbaka på streamingtjänsten med sin tredje säsong. Nu har ett premiärdatum annonserats ut och med det en första teaser-trailer för den kommande säsongen.

"Ted Lasso" är Apple TV+ tokhyllade komediserie om en coach inom amerikansk fotboll (Jason Sudeikis) som flyttar till England för att ta över det fiktiva Premier League-laget AFC Richmond.

Serien debuterade med sin första säsong 2020 och har sedan dess vuxit till att bli en av Apple TV+ främsta framgångar, med bl.a. 11 Emmy-vinster på meritlistan för de två första säsongerna.

I januari avslöjade streamingtjänsten att Ted Lasso skulle återvända med sin tredje säsong under våren och nu har vi också fått ett spikat premiärdatum, tillsammans med en första teaser-trailer.

Se den första teasern till Ted Lasso säsong 3 här:

Då har Ted Lasso säsong 3 premiär

Den 15 mars har den efterlängtade tredje säsongen av Ted Lasso premiär på Apple TV+. Väntan mellan den andra och tredje säsongen har varit lång. Säsong 2 hade premiär redan under sommaren 2021 och nu är det äntligen dags för den hjärtevärmande underdog-berättelsen att rulla vidare mot nya höjder.

Säsong 3 av Ted Lasso kommer precis som den andra säsongen att bestå av tolv avsnitt, vilket är två fler än den första säsongens tio avsnitt.

"Ted Lasso" finns att streama på Apple TV+. Säsong 3 av serien har premiär den 15 mars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL