Därför är Ted Lasso pandemins viktigaste serie

JUST NU: "Ted Lasso slutar med säsong 3"

  • Apple TV+
Filmtopp
07 juni 2022 kl. 20:06

"Spoiler alert, alla dör"

Den älskade TV-serien "Ted Lasso" har rullat i två hyllade säsonger. Trots detta blir det inte fler än tre, menar seriens ena stjärna och manusförfattare.

Ted Lasso är en sådan där serie vars popularitet har kommit att blomstra, sakta men säkert. Komediserien om den genomgoda fotbollstränaren har under två års tid vuxit fram till att bli en riktigt publik- och kritikerfavorit.

Med sådana framgångar är det enkelt att hamna i tankesättet att det ska bli en långkörare, men så blir det inte i det här fallet. I en intervju med CNN avslöjar författaren och skådespelaren Brett Goldstein att det är dags att sätta punkt för Ted Lasso.

Var alltid planen

Till CNN säger Goldstein, som spelar Roy Kent, att Ted Lasso kommer att sluta med sin tredje, kommande säsong. Han menar också att det alltid har varit tanken:

– Vi skriver den på det sättet. Den var planerad som tre säsonger. Spolier alrt, alla dör.

Samtidigt är inget hugget i sten, utan medskaparna Jason Sudeikis, Brendan Hunt och Bill Lawrence är i slutändan de som har sista ordet. Sudeikis har tidigare sagt att han inte vet vad som händer efter den tredje säsongen.

Den tredje säsongen av Ted Lasso är nu under produktion. Något premiärdatum är inte officiellt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL