Severance säsong 2 – detta vet vi

Severance säsong 2 – detta vet vi

  • Apple TV+
Filmtopp
Uppdaterad 21 april 2022 kl. 19:04 | Publicerad 20 april 2022 kl. 21:04

Kommer Apple TV+ unika serie tillbaka med en andra säsong?

Du har väl inte missat Apple TV+ fullkomligt fenomenala och mystiska sci-fi-drama, "Severance"? Har du hittat till den här artikeln har du antagligen stenkoll på serien och är nyfiken på om en andra säsong kommer att dyka upp.

Den senaste tiden har Apple TV+ producerat alltfler sevärda serier och Severance är kanske en av dem som har imponerat mest. Det unika sci-fi-dramat handlar om en grupp kontorsarbetare som genomgått ett ingrepp som gör att deras minnen under arbets- och fritid är helt frånskilda från varandra. Personen på arbetsplatsen har alltså ingen aning om vad personen på fritiden har för sig och vice versa.

Det unika seriekonceptet tycks ha resonerat med många och den första säsongen, med sin subtilt skruvade ton, har höjts till skyarna av både kritiker och fans.

Severance är skapad av Dan Erickson och i rollerna ser vi Adam Scott, Zach Cherry, Britt Lower, Christopher Walken och Patricia Arquette m.fl. Ben Stiller har dessutom regisserat flera av den första säsongens avsnitt.

Hela säsong 1 av "Severance" finns att streama på Apple TV+.

När kommer Severance säsong 2?

Är du färdig med den första säsongen av Severance, är du väl medveten om att den slutar med en rejäl cliffhanger och då hoppas du sannolikt också på att det blir en säsong 2 av serien.

Lyckligtvis har vi goda nyheter – det är redan bekräftat att det blir en säsong 2 av Severance. I samband med säsongsfinalen i april meddelade Apple TV+ att de gett grönt ljus för en andra säsong, och tur är väl det. Efter den första säsongen finns det fortfarande många obesvarade frågor och det finns utan tvekan nya spår att utforska.

Apple TV+ har ännu inte gett något preliminärt premiärdatum för säsong 2 och det kan dröja ett tag innan vi får se nya avsnitt. Inspelningen av den första säsongen tog ca. 6 månader och därefter dröjde det ytterligare 8 månader. Riktigt så lång tid bör inte produktionen av den andra säsongen ta, men med det sagt har den inte påbörjats ännu.

I en intervju med Rolling Stone meddelade Ben Stiller att de hoppas på att påbörja inspelningen av säsong 2 i slutet av 2022. Han sa också att förhoppningen är att nästa säsong kan landa på Apple TV+ någon gång under 2023. En rimlig gissning är därför att Säsong 2 har premiär någon gång under andra halvan av 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL