Nya filmer och serier på Apple TV+ i mars 2024

Nya filmer och serier på Apple TV+ i mars 2024

  • Apple TV+
Emil Oscar Rasmussen
Uppdaterad 04 mars 2024 kl. 09:03 | Publicerad 23 februari 2024 kl. 16:02

Spännande premiärer på Apple TV+

En handfull spännande premiärer väntar bland de nya filmer och serier som kommer till Apple TV+ i mars 2024

Höjdpunkter på Apple TV+ i mars 2024

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin
Foto: Apple TV+

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin (säsong 1)

Komediserien följer karaktären Dick Turpin (Noel Fielding) på hans absurda äventyr efter att han har blivit motvilligt utsedd till ledare för en grupp banditer. Turpin är inte som andra rövare och istället för att förlita sig på skurkaktig talang, tar han till spektakel och charm för att uppnå framgång.

I komedisatsningen The Completely Made-up Adventures of Dick Turpin får vi följa med titelkaraktären (spelad av Noel Fielding) på absurda äventyr där han blir en motvillig ledare för ett gäng rövare. Turpin är den mest osannolika av rövare och tvingas förlita sig mer på spektakel och charm än skurkaktig talang.

Napoleon
Foto: SF Studios.

Napoleon – 1 mars

Apples storsatsning Napoleon, i regi av Ridley Scott och med Joaquin Phoenix i huvudrollen, kommer äntligen till Apple TV+ i början av mars. Här får vi följa Napoleon Bonapartes osannolika uppgång och fall, paketerat som ett episkt och actionladdat drama, med ett stort fokus på Napoleons relation till Josephine Bonaparte (Vanessa Kirby).

Nya filmer och serier på Apple TV+ i mars 2024
Foto: Apple TV+

The Reluctant Traveler with Eugene Levy (säsong 2) – 8 mars

Dokumentärserien med Eugene Levy (Schitt's Creek, American Pie) är tillbaka med en ny säsong, där skådespelare återigen lämnar sin comfort zone för att ge sig ut och resa. Denna gången går biljetten till Europa, där Levy i sju avsnitt reser till allt från kontinentens nordligare delar till de brittiska öarna och vidare till Medelhavsländerna.

Manhunt
Foto: Apple TV+

Manhunt (säsong 1) – 15 mars

Manhunt är baserad på James L. Swansons facklitterära konspirationsthriller om det efterspel som utvecklade sig efter mordet på Abraham Lincoln och jakten på hans mördare, John Wilkes Booth. Lincoln spelas här av Hamish Linklater och Wilkes Booth gestaltas av Anthony Boyle. Även skådespelare som Tobias Menzies och Patton Oswalt m.fl. finns med på rollistan.

Palm Royale
Foto: Apple TV+

Palm Royale (säsong 1) – 20 mars

I stjärnspäckade Palm Royale ser vi huvudrollsinnehavaren Kristen Wiig flankeras av namn som Laura Dern, Allison Janney och Ricky Martin m.fl. Komediserien har lyfts fram som en underdog-berättelse om en kvinna som försöker slå sig in i Palm Beachs exklusiva socitet på slutet av 1960-talet. Frågan är bara hur långt hon är villig att gå för att lyckas.

Nya filmer och serier på Apple TV+ i mars 2024
Foto: Apple TV+

Fraggle Rock: Back to the Rock (säsong 2) – 29 mars

Fragglarna är tillbaka med en ny säsong! I denna Emmyvinnande serie för de yngre bjuds vi ännu en gång på nya äventyr med "Fraggle Rock" som utgångspunkt. Den andra säsongen utlovar stora förändringar som våra favoritkaraktärer tvingas konfrontera.

Mer om Apple TV+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL