Klart: Då kommer The Afterparty säsong 2 till Apple TV+

Klart: Då kommer The Afterparty säsong 2 till Apple TV+

  • Apple TV+
Filmtopp
13 april 2023 kl. 16:04

Efterfesten fortsätter snart på Apple TV+

Kriminalkomedin "The Afterparty" fick ett varmt mottagande med sin första säsong och nu har Apple TV+ presenterat ett premiärdatum för den uppföljande andra säsongen av serien.

Succéserien "The Afterparty" kommer tillbaka med en ny säsong på Apple TV+. Chris Miller och Phil Lord (Lego-filmen, Spider-Man: Into the Spider-Verse) ligger bakom serien, som återigen berättar ett mordmysterium genom olika filmgenrer.

Den första säsongen av The Afterparty kretsar kring ett mordmysterium på en high school-återförening, där varje avsnitt utforskar olika karaktärers vittnesmål från den ödesdigra kvällen i olika genregrepp. Tiffany Haddish, Sam Richardson och Zoë Chao återvänder i den andra säsongen som väver in nya filmgenrer och karaktärer, spelade av Elizabeth Perkins, Zach Woods, Paul Walter Hauser, Poppy Liu, Anna Konkle, Jack Whitehall, Vivian Wu, John Cho och Ken Jeong.

Klart: Då kommer The Afterparty säsong 2 till Apple TV+
Foto: Apple TV+

Då kommer The Afterparty säsong 2 till Apple TV+

I säsong två förstörs ett bröllop när brudgummen mördas och samtliga gäster misstänks för mordet. Mordutredaren Danner (Haddish) återvänder för att hjälpa Aniq (Richardson) och Zoë (Chao) att lösa mysteriet genom att förhöra familjemedlemmar, älskare och affärspartners om den ödesdigra helgen. Var och en berättar sin historia på sitt unika vis.

Säsong 2 av The Afterparty har premiär på Apple TV+ den 12 juli. Vid premiären släpps seriens två första avsnitt av totalt tio, följda av ett nytt avsnitt i veckan fram till den 6 september.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL