Jennifer Lawrence om varför hon har undvikit rampljuset

Jennifer Lawrence klar för ny film

  • Apple TV+
21 juli 2022 kl. 15:07

Lawrence i Apples kommande satsning.

I Apple Original Films kommande satsning spelar Jennifer Lawrence rollen som en soldat som har svårt att återanpassa sig efter sin tid i Afghanistan.

Apple bekräftar själva i ett pressmeddelande att Jennifer Lawrence kommer medverka deras kommande film, Causeway. Handlingen kommer att kretsa kring en soldat som lider av PTSD efter att ha tjänstgjort i Afghanistan för den amerikanska armén.

Lawrence förväntas spela huvudrollen som soldaten, som återvänder till New Orleans efter sin tid i Afghanistan. Efter kriget har hon svårt att återanpassa sig till det civila livet igen.

Apple Original Films beskriver Causeway som "ett intimt porträtt av en soldat som kämpar med att anpassa sig till sitt liv efter att ha återvänt hem till New Orleans.

Även Brian Tyree Henry, känd från bland annat Atlanta och aktuell med Bullet Train, bekräftas i pressmeddelandet medverka i filmen. Causeway är regisserad av Lila Neugebauer och skriven av Ottessa Moshfegh, Luke Goebel och Elizabeth Sanders.

Filmen, som är producerad av A24, har köpts upp av Apple och kommer att få global bio- och streamingpremiär senare i år. Exakt datum för när Causeway kommer till Apple TV+ och biografer i Sverige är ännu inte bekräftat.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL