The Crown säsong 4

8 kändisar och deras favoritserier

Uppdaterad 07 september 2022 kl. 20:36 | Publicerad 10 maj 2022 kl. 20:36

Från Jennifer Lawrence till Adele

Alla har vi nog en lista över de serier och filmer vi gillar mest, så även stjärnorna. Vi har därför skapat en lista över de serier som några av våra celebriteter helst ser på.

Jennifer Lawrence

Om vi får tro Elle så är Jennifer Lawrence en stor anhängare Keeping Up With the Kardashians. Ja, till och med så mycket att hon lyckades få till ett videosamtal med Kris Jenner via Facetime under en av programmets säsonger. I Keeping Up With the Kardashians får vi följa familjen Kardashian i deras glamourösa tillvaro i USA, som från en stund till annan bryts av med tyngre och allvarligare händelser. 

Finns att se på: C More. 

Se trailern här:

Chris Patt

Hjälten från Guardians of the Galaxy har inte gjort någon hemlighet av att han är ett fan av Game of Thrones. Hans favoritkaraktär i serien uppges enligt The Talko vara Arya Stark.. Game of Thrones är en mörkare fantasyserie med politiska inslag och handlar om nio adelsfamiljer som kämpar om makten i det fiktiva Westoros. 

Finns att se på: HBO Max

Se trailern här:

Drottning Elizabeth II

Morden i Midsomer sänds varje sommar på SVT och är ett traditionellt inslag i den svenska sommartablån. Serien är även en favorit hos den brittiska drottningen, Elizabeth II. Uppenbarligen tycks även kungligheter uppskatta de nervkittlande mysterierna och dödsfallen på den engelska landsbygden, men sen kommer hon ju också från en släkt med sin egen blodig historia.  

Finns att se på: Viafree (alla säsonger), SVT Play (senaste säsongen)

Se trailern här:

Alexander Karim

Alexander Karim är känd för för sina roller i filmer så som Rampljus och serien Johan Falk. Vad som kanske är mindre känt är att han också gillar Netflixserien Familjen Bridgerton. Dess handling utspelar sig i London under 1800-talet men i en alternativ verklighet, där överklassen inte utgörs endast av vita människor. Ett häftigt kostymdrama laddat med intriger och känslor.

Finns att se på: Netflix

Se trailern här:

Gunilla von Platen

Gunilla von Platen är entreprenören som gått genom TV-rutan via programmen Draknästet och nu senast med The Apprentice Sverige. Själv gillar von Platen Netflix hyllade serie The Crown. Serien handlar om drottning Elisabeth II av Storbritannien och hennes förhållande till kronan, makten och folket. 

Finns att se på: Netflix

Se trailern här:

David Lindgren

David Lindgren är en av våra mest uppskattade TV-profiler. När Lindgren själv får välja, väljer han bland annat Disney+ rymdserie The Mandalorian, avslöjar han för Gala Magasin. Den utspelar sig i Star Wars-universat och i denna serie får vi följa mandalorianen Din Djarin på dennes resa från att vara en tjänare till det som återstår av Imperiet, till att kämpa emot det.  

Finns att se på: Disney+

Se trailern här:

Miley Cyrus

När Miley Cyrus får bestämma program blir det Netflix Grace and Frankie med Jane Fonda och Lily Tomlin. I Grace and Frankie får vi följa de två kvinnorna Grace och Frankie, som efter att ha fått veta att deras män haft en kärleksrelation med varandra de senaste tjugo åren, börjar omvärdera sin liv. Från att ha varit allt annat än vänner utvecklas plötsligt de kvinnornas relation till någonting helt annat. 

Finns att se på: Netflix

Se trailern här:

Adele

Sångerskan Adele har gett världen av sin röst och musik i många år. Men inte ens ett sådant musikproffs som Adele kan stå på scenen jämt. Ibland behöver kroppen slappa framför TV:n, och vid ett sådant tillfälle slår Adele på den brittiska dramaserien I May Destroy You. Denna serie handlar om londonbon Arabella som efter ett sexuellt övergrepp ser sitt liv förändras i grunden. I May Destroy You tar upp viktiga ämnen så som frihet, samtycke och exploatering. 

Finns att se på: HBO Max

Se trailern här:

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL