Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Greyhound: Uppföljare bekräftad

Greyhound: uppföljare bekräftad

  • Apple TV+
Emma Nilsson | Nyhet
13 april 2022
Emma Nilsson | Nyhet
13 april 2022

Efter överenskommelsen är fler krigsfilmer på ingång

Tom Hanks och Apple är överens om ett exklusivt samarbete med fokus på krigsfilm. Nu kommer nyheten att de arbetar på en uppföljare till Andra världskriget-thrillern "Greyhound".

I den första filmen Greyhound som utspelar sig 1942 följer vi en befälhavare spelad av Tom Hanks på den amerikanska flottan, där han tillsammans med sin besättning ska försvara allierade handelsfartyg som är under attack av tyska ubåtar. Även känt som Battle of the Atlantic

Gällande den bekräftade uppföljaren, har än så länge inga detaljer rörande handlingen avslöjats, men det är bekräftat att Tom Hanks kommer att återvända som befälhavare Ernest Krause. I den första filmen hade Hanks en bidragande roll när det kom till manuset, men i nuläget är det oklart om han har varit en del av skrivprocessen av manus till den kommande filmen. 

Nyheten kom i ut samband med att Tom Hanks och Gary Goetzman ingick en exklusiv överenskommelse med streamingjätten Apple TV+ om att producera flertalet dokumentärer, serier och projekt som ännu inte har manus som ska baseras på Andra världskriget. 

Mer läsning: 

 

NÄSTA ARTIKEL