Fyra favoriter återvänder snart till Apple TV+

Fyra favoriter återvänder snart till Apple TV+

  • Apple TV+
Filmtopp
29 september 2022 kl. 17:09

Succéserierna är tillbaka med nya säsonger

Apple TV+ har ett starkt 2022 bakom sig än så länge – och ännu starkare ser det ut att bli. Under november och december återvänder nämligen fyra av streamingtjänstens succéserier med nya säsonger.

Apple TV+ har levererat sevärda serier som på löpande band under 2022 och det ser ut att fortsätta även framöver. Nu meddelar streamingtjänsten i ett pressmeddelande att fyra av deras populära serier är tillbaka med nya säsonger under november och december.

Serierna det gäller är The Mosquito Coast, Mythic Quest, Slow Horses och Little America.

The Mosquito Coast (säsong 2) – premiär 4 november

The Mosquito Coast på Apple TV+
Foto: Apple TV+

The Mosquito Coast är baserad på Paul Theroux bästsäljande roman och följer uppfinnaren och envisa idealisten Allie Fox, som flyr med sin familj på jakt efter en fristad från den amerikanska regeringen, karteller och mördare.

I säsong två har de knappt lyckats ta sig från Mexiko med livet i behåll och ger sig djupt in i den guatemalanska djungeln för att träffa en gammal vän. Den nya tillflykten skapar problem för familjen Fox när de trasslar in sig i en konflikt med en knarkbaron. Allie och Margot är oense om huruvida de ska slå sig ner, röra sig vidare eller dela upp sig för att säkra familjens framtid. Beslutet kommer antingen att förena familjen eller riva isär dem för alltid.

Det första avsnittet av "The Mosquito Coasts" andra säsong släpps den 4 november, följt av ett nytt avsnitt varje vecka till och med den 6 januari 2023.

Mythic Quest (säsong 3) – premiär 11 november

Mythic Quest på Apple TV+
Foto: Apple TV+

I säsong tre av Mythic Quest navigerar Ian och Poppy spelvärlden och sitt partnerskap i nybildade GrimPop Studios – och Dana tvingas medla mellan sina chefer i deras oupphörliga käbbel. På Mythic Quest börjar David känna sig bekväm i sin nya chefsroll och Jo är tillbaka som hans assistent. 

Mythic Quest är skapad av Rob McElhenney, Charlie Day och Megan Ganz.

Den 11 november släpps de två första avsnitten av "Mythic Quest" säsong 3. Därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan fram till den 6 januari 2023.

Slow Horses (säsong 2) – premiär 2 december

Slow Horses på Apple TV+
Foto: Apple TV+

De två kommande säsongerna av Slow Horse baseras på de två nästa böckerna i Mick Herrons prisbelönta romansvit Slough House.

I säsong två är Oscarsvinnaren Gary Oldman är tillbaka i huvudrollen och vid starten av säsongen har sedan länge begravda hemligheter från Kalla kriget upptäcks – hemligheter som riskerar orsaka blodbad på Londons gator. När en förbindelse med ryska skurkar tar en ödesdiger vändning måste seriens olyckliga hjältar övervinna sina individuella misslyckanden och vässa sina spionfärdigheter för att förhindra en katastrof.

De första två avsnitten av den andra säsongen har premiär den 2 december. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje fredag fram till den 30 december.

Little America (säsong 2) – premiär 9 december

Little America på Apple TV+
Foto: Apple TV+

Den prisbelönta antologiserien Little America är inspirerad av verkliga berättelser från USA:s invandrare och är snart tillbaka med sin andra säsong. Den kommande säsongen är skapad av Lee Eisenberg, Kumail Nanjiani, Emily V. Gordon, Siân Heder, Alan Yang och Epic Magazine.

Säsongen två av Little America utforskar åtta otroliga berättelser inspirerade av riktiga människor från hela världen, däribland en belizisk kvinna (Stacy Rose) som arbetar för en chassidisk familj i New York, en koreansk man (Ki Hong Lee) som tillverkar hattar åt en svart kyrkoförsamling i 1980-talets Detroit, samt historien om en 40-årig japansk kvinna i Columbus, Ohio (Shiori Ideta) som drömmer om en kvinnlig basebolliga.

Hela andra säsongen med åtta nya delar har premiär fredagen den 9 december.

Mer läsning:

 

 

 

NÄSTA ARTIKEL