Dickinson säsong 4 – detta vet vi

Dickinson säsong 4 – detta vet vi

  • Apple TV+
Filmtopp
Uppdaterad 10 november 2021 kl. 12:11 | Publicerad 09 november 2021 kl. 13:11
ANNONS
ANNONS

Kommer det en säsong 4 av Dickinson?

"Dickinson" på Apple TV+ är inne på sin tredje säsong, som precis som de föregående två består av tio avsnitt. Filmtopp har undersökt om det även kommer en säsong 4 efter att dessa har landat på streamingtjänsten, eller om vi för nöja oss med tre säsonger.

"Dickinson" är Apple TV+ biografiska dramakomedi som är baserad på författaren och poeten Emily Dickinsons liv. Dickinson kunde under sitt liv stoltsera med väldigt blygsamma framgångar, men efter sin död har hon gradvist uppnått en närmast legendarisk status och hon anses idag vara en av de viktigaste profilerna inom amerikansk lyrik.

I Dickinson spelas författaren av Hailee Steinfeld, som vi sett i allt från True Grit (2010) till Bumblebee (2018), och som nu är aktuell med Marvel-serien Hawkeye

"Dickinson" har gått aningen under radarn i Sverige, men den har växt i popularitet med tiden och även internationellt har allt fler börjat få upp ögonen för serien. Frågan är om detta har skett lagom tills Dickinson avslutas, eller om vi kan förvänta oss även en säsong 4?

LÄS OCKSÅ: Nu kan du streama Dickinson säsong 3

När kommer säsong 4 av Dickinson?

Vi har dessvärre dåliga nyheter till dig som hoppades på en fjärde säsong av Dickinson. Precis allting pekar nämligen på att säsong 3 av serien är den allra sista. Apple TV+ och hjärnorna bakom serien har länge sagt att det är slut efter den tredje säsongen och den har dessutom marknadsfört som seriens avslutning, som du kan se i trailern ovan.

Om inte något väldigt oväntat händer har vi alltså sett Hailee Steinfeld i rollen som Emily Dickinson för sista gången i den tredje säsongens tio avsnitt.

Så som dagens streaminglandskap ser ut ska man givetvis aldrig säga aldrig när det kommer till serier vara eller icke vara. Det finns många serier som avslutats för att vid senare ett senare skede plockas upp igen. Med det sagt finns det inte mycket som talar för att detta ska ske när det kommer till Dickinson.

För att undvika besvikelse gör vi helt enkelt bäst i att räkna med att serien är slut efter säsong 3. Skulle något annat ske får vi se det som en oväntad överraskning.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Apple TV+

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL