Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Dickinson säsong 3

Nu kan du streama Dickinson säsong 3

  • Apple TV+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 november 2021

Sagan om Emily Dickinsons liv fortsätter

Det är bara att rensa kalendern, i dag dyker den tredje säsongen av TV-serien "Dickinson" upp på Apple TV+. Serien där vi följer Haliee Steinfeld som den legendariska poeten Emily Dickinson.

Trots att det senaste avsnittet av Apples hyllade kostymdrama Dickinson släpptes så sent som den 26 februari 2021 är det redan dags att fortsätta historien. I dag har nämligen den tredje säsongen av serien premiär i en Apple-enhet nära dig.

I vanlig ordning släpps inte alla avsnitt på ett bräde, utan i skrivande stund har fyra stycken avsnitt landat hos streamingtjänsten. De resterande sex stycken episodernas som säsongen består av får premiär veckovis.

Sett till de första reaktionerna borde Dickinson säsong 3 passa fansen som handen i handsken. Just nu har samtliga fyra, tillgängliga avsnitt över 9.0/10 i betyg på IMDb. Det är högre betyg än några 'tidigare avsnitt.

Sista säsongen

För den som inte vet är det sedan tidigare klart att den tredje säsongen av Dickinson blir den sista. I huvudrollen ser vi Hailee Steinfeld, som Oscarsnominerades för sin roll i bröderna Coens True Grit.

Här spelar hon alltså den älskade poeten Emily Dickinson, som skrev några av de mest stilbildande dikterna i den amerikanska litteraturhistorien. I serien följer vi Dickinsons kärleksproblem samtidigt som hennes strävan att bli en skicklig poet. Nu med det amerikanska inbördeskriget som bakgrund.

Dickinson säsong 3 finns nu att streama på Apple TV+ Se också vår lista med de bästa serierna på Apple TV+.

NÄSTA ARTIKEL