Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Tehran säsong 2

Då kommer Tehran säsong 2

  • Apple TV+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2022

Säsong 2 av den prisbelönta thrillern har fått ett premiärdatum

Apple TV+ har avslöjat premiärdatumet för den andra säsongen av Emmy-belönade thrillerserien "Tehran". I samma veva har de även delat med sig av en första bild från den nya säsongen.

Apple TV+ har visat upp en första bild och avslöjar premiärdatumet för den andra säsongen av den Emmy-belönade spionthrillern Tehran, som kommer till Apple TV+ fredagen den 6 maj 2022.

I den nya säsongen medverkar tvåfaldigt Emmy-belönade och Oscarsnominerade Glenn Close. Niv Sultan, återvänder som Mossad-agenten Tamar Rabinyan. I den andra säsongen återvänder även Shaun Toub och Shervin Alenabi. De två första avsnitten släpps vid premiären den 6 maj, följda av nya avsnitt varje fredag under den åtta avsnitt långa säsongen som pågår fram till den 17 juni 2022. 

Tehran är den spännande historien om en Mossad-agent som går undercover på ett farligt uppdrag i Teheran – ett uppdrag som sätter henne, och alla runt omkring henne, i stor fara.

Serien är skapad av Moshe Zonder, Dana Eden och Maor Kohn och regisserad av Daniel Syrkin. För manus står Omri Shenhar och Zonder. Syrkin och Shenhar är också medskapare. De exekutiva producenterna är Dana Eden och Shula Spiegel för Donna and Shula Productions, Alon Aranya för Paper Plane Productions, Julien Leroux för Paper Entertainment, Peter Emerson för Cineflix Studios och Moshe Zonder, Omri Shenhar, Daniel Syrkin och Eldad Koblenz för Kan 11.

Hela första säsongen av "Tehran" streamas nu tillsammans med ett växande utbud av Apple Originals från hela världen. 

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL