Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Disney har hittat sin nya Peter Pan

Disney har hittat sin nya Peter Pan

Kristian Andersson | Nyhet
16 mars 2020
Kristian Andersson | Nyhet
16 mars 2020

Likaså har de bestämt vem som ska spela Wendy.

Disney har de senaste åren jobbat flitigt med att göra live-action remakes på deras tecknade klassiker. Näst på tur är en nyversion på Peter Pan, där de nu hittat sina två huvudrollsinnehavare.

Foto: Disney.

Disney har hittat sina nya Peter Pan-stjärnor. Alexander Molony ska spela titelrollen och Ever Anderson kommer att spela Wendy, berättar Variety. Anderson är dotter till Resident Evil-stjärnan Milla Jovovich och har själv medverkat i The Final Chapter

Regissören bakom den kommande Peter Pan-filmen är David Lowrey som tidigare gjort Peter och Draken Elliot, en film som omsatte 143 miljoner världen över. Manuset är skrivet av Toby Halbrooks och Jim Whitaker kommer att producera.

Den första tecknade filmen om den flygande pojkens magiska värld har blivit en sann klassiker. Genom åren har vi sett flera filmatiseringar, bland annat hyllade Peter Pan (2003) och den hårt kritiserade rebooten Pan från 2015, med Hugh Jackman som Kapten Krok. Vem som kommer att spela Pans nemesis den här gången får vi vänta och se. 

Så snart vi vet mer om produktionen uppdaterar vi dig. 

MER LÄSNING: 

Disney stoppar alla deras produktioner
Så mycket kostar Disney+
Karl-Bertil Jonssons jul blir biofilm

NÄSTA ARTIKEL