Anna Kendrick i Love Life.

Anna Kendrick regisserar sin första film

11 september 2022 kl. 15:09

Anna Kendrick regisserar filmen The Dating Game

Vi har sett Anna Kendrick i många filmprojekt och nu fick vi veta att hon ska regissera sin första film – thrillern "The Dating Game".

Vi har sett den Oscarsbelönade skådespelaren Anna Kendrick i titlar som Up in the Air (2009), 50/50 (2011), Pitch Perfect (2012), Love Life (2020-2021) och ett 50-tal ytterligare filmer och serier.

Nu rapporterar Empire att hon tar nästa steg i sin karriär och ska regisseras sin första film, som går under namnet The Datring Game och beskrivs som en mystisk kriminalare.

Men inte nog med att hon ska regissera, hon kommer även att ha en huvudroll i filmen samt producera. The Dating Game utgå från ett manus skrivet av Ian MacAllister McDonald.

Filmen ska tydligen vara baserad på den verkliga historien Cheryl Bradshaw som under ett dejtingprogram på 70-talet får kontakt med en snygg, trevlig och rolig man, som visar sig vara en mardröm.

Anna Kendrick berättar själv om filmen:

- Jag älskade manuset första gången jag läste det och jag var glad över att få gestalta karaktären Cheryl. Jag kände ett band till storyn och hoppade på projektet omgående.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL