Anna Frycklund lämnar Robinson 2022 – så går det nu

Anna Frycklund lämnar Robinson 2022 – så går det nu

Filmtopp
Uppdaterad 10 maj 2022 kl. 20:42 | Publicerad 17 april 2022 kl. 21:00

Kan komma tillbaka inom kort

Anna Frycklund lämnar Robinson efter att ha blivit utröstad i örådet. Men hennes resa tar inte slut där. Snart får vi se Anna Frycklund i Gränslandet.

Den bitiga deltagaren Anna Frycklund har tillhört Lag Öst under Robinson 2022. Där har hon gjort sig känd för att vara en rejäl fighter som älskar att anta sig en fysisk utmaning. Men trots att Anna varit omtyckt i gruppen, så var det hon som fick lämna under kvällens öråd.

Anledningen är att hon tidigare gick emot lagkamraterna Mattias Pettersson och Linn Lund när hon bildade stark pakt med den tidigare Lag Öst-medlemmen Hayes Jemide, som inte kom överens med Mattias. Med risk för att Hayes ska komma tillbaka och bilda ny stark duo med Anna, så såg de ingen annan utväg än att behöva göra sig av med henne.

Anna Frycklund lämnar Robinson – fortsätter i Gränslandet

Att skicka ut Anna var det ingen inom Lag Öst som njöt av att behöva göra. Däremot kan de komma att få återse henne inom kort. Programledaren Anders Öfvergård skickade henne nämligen till Gränslandet där hon nu får påbörja sin resa mot att komma tillbaka till Robinson 2022.

Om Anna kommer tillbaka finns det goda möjligheter för henne att bygga vidare på en allians med Mattias och Linn. När hon tvingades lämna var det nämligen Angela Maria Pereira Praxedes som hon gav blodshämnden till, vilket innebär att hennes relation till de andra i Lag Öst bör vara god ifall hon tar sig tillbaka till tävlingen.

I vanlig ordning följer du Anna Frycklund i Gränslandet på TV4 Play.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL