Salma Hayek berömmer Angelina Jolie för nya filmen: "bästa regissören"

Salma Hayek berömmer Angelina Jolie för nya filmen: "bästa regissören"

26 augusti 2022 kl. 12:08

Allt vi vet om "Without Blood"

Det var fem år sedan vi fick se Angelina Jolie sitta på registolen. Nu har det äntligen hänt igen med filmen "Without Blood" och någon som är mäktigt imponerad över hennes insats är filmens bärande stjärna Salma Hayek.

Den nya filmen Without Blood har Angelina Jolie skrivit manus till samt regisserat, och den ska enligt uppgifter till Deadline nu vara färdiginspelad. Filmen är en adaption på den bästsäljande romanen med samma namn, skriven av författaren Alessandro Baricco. Det var 2017 som Angelina skrev manus och regisserade en film senast, en film vid namn First the Killed My Father som fick ett övervägande positivt bemötande.

Salma Hayek berömmer Angelina Jolie för nya filmen: "bästa regissören"
Eternals. Foto: Marvel.

Salma Hayek som vi tidigare sett i Marvel-filmen Eternals, i vilken vi även såg Angelina Jolie, är filmens huvudrollsinnehavare. Hon ger följande uppdatering till Deadline:

– Vi är precis klar med filmen. Angelina är den bästa regissören jag jobbat med och jag älskade varje sekund av det, hon är verkligen ett geni. Jag blev så imponerad av all kunskap hon besitter. 

Without Blood utspelar sig i Mexico och handlar huvudsakligen om karaktären Nina som ung bevittnade ett mord på sin äldre bror och pappa. Flera år efter händelsen tar hon upp jakten på mördarna för att söka sin hämnd. I filmen ser vi även Demián Bichir (The Hateful Eight).

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL