Amber Heard och Johnny Depp

Amber Heards ord efter domen: "så vann Johnny Depp"

Filmtopp
13 juni 2022 kl. 18:06
ANNONS
ANNONS

Trycker på att juryn endast kunde göra ett enda val

Efter att ha förlorat rättegången mot Johnny Depp talar Amber Heard nu ut för första gången. "Jag förstår juryns val", säger hon och menar på att ex-maken är älskad av folket.

Det har varit tyst från Amber Heard sedan hon blev fälld för förtal av hennes ex-make Johnny Depp, som hon nu är skyldig många miljoner kronor. I en intervju med NBC talar hon nu ut för första gången. Det framkommer då tydligt att hon är besviken på juryns val och att hon anser sig blivit orättvist behandlad i sociala medier. 

Heard säger bland annat följande: 

– Jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig eller vilka bedömningar de vill göra om vad som hände i avskildhet i mitt eget hem, i mitt äktenskap, bakom stängda dörrar. Jag antar inte att den genomsnittliga personen borde veta dessa saker. Så jag tar det inte personligt.

Apropå hur folk målar upp bilden av henne på nätet, säger hon följande: 

– Även någon som är säker på att jag förtjänar allt det här hatet, även om man tror att jag ljuger, så kan man fortfarande inte se mig i ögonen säga att jag behandlats rättvist i sociala medier. Ingen kan säga det.

Som Amber Heard ser det: så vann Johnny Depp rättegången

I samma intervju ger Amber Heard sin syn på varför juryn valde att ge vinsten till Johnny Depp:

– Det fanns bara en slutsats de kunde dra. Under tre veckors tid i rätten lyssnade de oavbrutet på olika vittnesmål från betalda före detta anställda och andra märkliga personer. Varför skulle juryn tro att jag är trovärdig när de fått höra att de inte ska tro på ett enda ord jag säger? 

Medan Amber Heard nu sägs vara omöjlig att anställa inom Hollywood, så har Johnny Depps karriär gått åt motsatt håll. Utöver en stor turné med Jeff Beck ryktas han få en helt ny Pirates of the Caribbean-reboot med Jack Sparrow i huvudrollen. Han sägs även ha fått en roll i Tim Burtons kommande uppföljare på Beetlejuice.

Amber Heard, som är dömd till att betala Depp 10,4 miljoner dollar, förväntas överklaga domen som givits henne.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL