Aquaman.

Amber Heard var på väg bort från Aquaman 2 – innan rättegången

25 maj 2022 kl. 11:05

Men inte på grund av dramat med Johnny Depp

Warner Bros-chefen Walter Hamada bekräftar att företaget gick i tankarna om att byta ut Amber Heard för den kommande Aquaman-filmen.

Amber Heard spelade sin första roll som prinsessan Mera i Justice League (2017) och senare samma roll i Aquaman (2018) mot Jason Momoa. Hon är nu på väg tillbaka till bioduken med uppföljaren Aquaman and the Lost Kingdom – men hennes roll som Mera minimeras. Det sägs dock inte bero på hennes privata dispyt med Johnny Depp, rapporterar The Wrap.

Utöver namnlistan som har över 3 miljoner underskrifter som vill ta bort Heard från filmen var även Warner Bros i tankarna om att byta henne från den kommande filmen men inte på grund av tvisten med Depp. 

När Warner Bros-chefen Walter Hamada vittnade i Heards och Depps rättegång, berättade han att orsaken till dessa tankegångar inte var på grund av hennes personliga bekymmer, utan istället kemin mellan henne och Momoa i den första Aquaman-filmen.

– Den oro som kom upp när vi avrundade den första filmen gällde deras personliga kemi, hade de två personkemi? Jag tror att det var genom redaktionellt jobb som produktionen fick ihop deras relation, men det fanns fortfarande en oro runt att komma dit. Att byta ut henne mot någon som har en mer naturlig personkemi med Jason Momoa kanske skulle vara bättre. 

Foto: Warner Bros. Aquaman.
Foto: Warner Bros.

Heard är nu släppt från sitt kontrakt med Warner Bros vilket lämnar ett frågetecken kring hennes roll i Aquaman-franschisen och DCEU i stort.

"Aquaman 2" har premiär 17 mars 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL