Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Night Sky

Trailer släppt till J.K. Simmons och Sissy Spaceks nya serie

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 april 2022

Kommer till Amazon Prime i maj

Nu har det släppts en trailer till "Night Sky". Ett sci-fi-drama med Sissy Spacek och J.K. Simmons i huvudrollerna.

I rollerna ser vi Oscarsvinnaren Sissy Spacek (The Old Man and The Gun) och Oskarsnominerade J.K. Simmons (Being the Ricardos), Chai Hansen (The Newsreader), Kiah McKrinan (Mare of Easttown), Julieta Zylberg (The Invisible Look), Rocío Hernández (La caída) and Adam Bartley (Longmire).

Paret Irene (Spacek) och Franklin York (Simmons) har en hemlighet begravd. För länge sedan hittade de en nedgrävd kammare i deras bakgård, som av en slump leder till en annan underlig och öde planet. De har länge och väl bevarat sin hemlighet, men när en gåtfull ung man (Chai Hansen, The Newsreader) kommer in i deras liv ändras parets lugna tillvaro snabbt. Och den mystiska kammaren de trodde att de kände så väl visar sig vara mycket mer än de någonsin kunnat föreställa sig.

Night Sky är en samproduktion med Amazon Studios och Legendary Television (Carnival Row, Paper Girls). Serien är skriven och co-exekutivt producerad av Holden Miller, med Daniel C. Connolly som showrunner och exekutiv producent. Mosaic’s Jimmy Miller och Sam Hansen är exekutiva producenter, tillsammans med Emmy och BAFTA-vinnaren Philip Martin.

 Night Sky har exklusiv premiär på Prime Video fredag den 20 maj.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL