The Bridge premiär – allt om nya reality serien

The Bridge premiär – allt om nya reality serien med Jens Hultén

  • Amazon Prime
Filmtopp
29 september 2022 kl. 10:29

Lyckas samarbetet eller går prispengarna förlorade?

I november är det premiär för den nya realityserien "The Bridge" med Jens Hultén på Amazon Prime Video. Här är allt du vill veta om vad som komma skall.

The Bridge beskrivs som en storslagen och ikonisk realityserie där tolv främlingar träffas för första gången i den vackra och råa svenska naturen med endast ett mål i sikte: att vinna en livsförändrande prispott på 600 000 kronor.

Men uppdraget som kan tyckas vara simpelt är allt annat än enkelt. Prispengarna är begravda på en ö som ligger 220 meter bort. För att ta sig dit måste deltagarna bygga en bro med enbart deras händer, ett par enkla verktyg och begränsade förnödenheter samtidigt som de kämpar mot en tidsfrist på ca två veckor. Den fysiska utmaningen är bara början på detta äventyr och de mentala spelen börjar på en gång. Kommer deltagarna samarbeta för gruppens bästa eller kommer de konspirera och gå bakom ryggen på varandra för att ta prispengarna själva? 

Tillsammans med en av Sveriges mest välkända skådespelare som berättarröst, Jens Hultén, får vi se gruppen ta sig an detta äventyr och denna svåra prövning. Kommer samarbetet att lyckas eller går prispengarna förlorade?

Då kommer "The Bridge" säsong 1

The Bridge premiär – allt om nya reality serien
Jens Hultén som programledare för "The Bridge". Foto: Amazon Prime Video.

The Bridge är Prime Videos tolkning på överlevnadskonceptet, inspelad i vackra nordiska landskap, fylld med drama, spänning samt utmaningar för både kropp och själ,” säger Andreas Hjertø, head of Nordics content, Prime Video.

– Vi ser mycket fram emot att kunna presentera en av Sveriges mest välkända skådespelare Jens Hultén som vår berättarröst för The Bridge i Sverige. Jens har en stark röst och vi är glada över att kunna få skapa en unik och fängslande berättelse tillsammans med Jens,” säger Karin Lindström, head of Amazon Studios Nordic Local Originals.

Serien är uppdelad i sex avsnitt och har exklusiv sverigepremiär på Prime Video 4 november. Tre avsnitt kommer att släppas direkt på premiärdagen på Prime Video och resterande tre avsnitt släpps sedan veckovis.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL