Something from Tiffany's – premiär för Prime Videos julsatsning

Something from Tiffany's – premiär för Prime Videos julsatsning

  • Amazon Prime
Filmtopp
09 december 2022 kl. 07:12

Nästa hjärtevärmande julfilm är här

I dag, den 9 december, har julfilmen "Something from Tiffany's" premiär på Amazon Prime Video.

Årets obligatoriska julfilm som utspelar sig i New York är här. Something from Tiffany's är en av två stora julsatsningar från Amazon Prime Video och handlar om hur en liten ask från Tiffany fullkomligt ändrar ödet för två par.

I handlingarnas centrum hittar vi de två paren Rachel och Gary samt Ethan och Vanessa. De förstnämnda är någorlunda tillfreds med tillvaron men inte helt redo att säga ja till varandra för resten av livet, medan Ethan och Vanessa är redo att spendera sina resterande dagar tillsammans. Deras fyra öden korsar väg när två gåvor hamnar i fel händer – vilket blir starten på ett händelselopp fullt av överraskningar.

"Something from Tiffany's" är regisserad av Daryl Wein, skriven av Tamara Chestna och baserad på boken med samma namn av Melissa Hill. Filmen är dessutom producerad av bl.a. Reese Witherspoon. I de fyra huvudrollerna ser vi Zoey Deutch (Rachel), Kendrick Sampson (Ethan), Shay Mitchell (Vanessa) och Ray Nicholson (Gary).

Prime Videos andra större julsatsning för i år är den romantiska komedin Your Christmas or Mine?, som finns tillgängliga att streama på plattformen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL