Nya filmer och serier på Prime Video i januari 2023

Se den senaste trailern för Shotgun Wedding med Jennifer Lopez

  • Amazon Prime
Filmtopp
12 januari 2023 kl. 10:01

Snart på Prime Video

Det 27 januari landar "Shotgun Wedding" på Prime Video och nu har en ny trailer släppts för att hjälpa oss med uppladdningen. Kolla in Jennifer Lopez och Josh Duhamel i komedins senaste trailer.

Snart är det premiär för den actionladdade komedifilmen Shotgun Wedding Prime Video. I huvudrollerna ser vi Jennifer Lopez och Josh Duhamel, som dessutom får sällskap av en rad andra stjärnor. Filmen kommer till streamingtjänsten den 27 januari.

I Shotgun Wedding lär vi känna Darcy (Jennifer Lopez) och Tom (Josh Duhamel) som äntligen lyckats samla sina älskvärda men väldigt egensinniga familjer för det ultimata destinationsbröllopet – precis när paret själva börjat få kalla fötter. Och om det inte räckte som ett hot mot bröllopsfirandet, sätts plötsligt alla gästers liv i fara när hela festen tas som gisslan.

"'Til Death Do Us Part" får en helt ny innebörd i detta lustiga och adrenalinfyllda äventyr. Darcy och Tom måste försöka rädda sina nära och kära – om de inte hinner döda varandra först.

Se den senaste trailern för Shotgun Wedding här:

"Shotgun Wedding" är regisserad av Jason Moore, med manus av Mark Hammer. Utöver Lopez och Duhamel ser vi namn som Jennifer Coolidge, Lenny Kravitz, D'Arcy Carden, Cheech Marin och Steve Coulter m.fl. i rollerna.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL