Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sagan om ringen-serien – teaser och ny titel

Sagan om Ringen-serien – teaser och ny titel

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
19 januari 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
19 januari 2022

Sagan om Ringen-serien har fått ett namn.

Amazon Prime Videos kommande "Sagan om Ringen"-serie har fått ett namn – det avslöjas i en ny teaser. Se den här!

Den efterlängtade "Sagan om Ringen"-serien har premiär senare i år, men fram tills nu har vi fått ytterst lite information om vad som är den största tv-seriesatsningen någonsin.

Nu har Amazon Prime Video äntligen bekräftat vad serien kommer att heta och dessutom delat med sig av en kortare teaser för att annonsera titeln.

Den engelska titeln på serien är The Lord of the Rings: The Rings of Power och den svenska titeln är annonserad som Sagan om Ringen: Maktens Ringar. I samband med nyheten har seriens showrunners, J.D. Payne och Patrick McKay, hintat om vad den nya serien kommer att handla om.

Det här är en titel som vi föreställer oss skulle kunna leva i en bok bredvid J.R.R. Tolkiens andra klassiker. Sagan om Ringen: Maktens Ringar förenar alla stora berättelser från Midgårds Andra Tidsålder: smidandet av ringarna, framväxten av mörkrets herre Sauron, den episka berättelsen om Númenor och den sista alliansen mellan alver och människor. Tills nu har tittare bara sett historien om den enda ringen – men innan så var de många fler… och vi är nu glada över att kunna dela med oss av den episka historien kring dem, säger JD Payne och Patrick McKay, säger Payne och McKay i ett pressmeddelande.

Se teasern till Sagan om Ringen: Maktens Ringar här:

"The Lord of the Rings: The Rings of Power" har premiär den 2 september 2022.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL