Premiär för Jack Ryan säsong 3 på Prime Video

Premiär för Jack Ryan säsong 3 på Prime Video

  • Amazon Prime
Filmtopp
21 december 2022 kl. 07:12

8 nya avsnitt att streama av Jack Ryan

Lagom till lite julledighet landar en nya säsong av Prime Videos populära actionserie "Jack Ryan" hos streamingtjänsten.

I "Jack Ryan" får vi följa John Krasinski i titelrollen som Jack Ryan – en CIA-analytiker som tvingas från sitt skrivbordsjobb och istället tvingas till en betydlig mer actionfylld vardag. I dag, den 21 december, är det premiär för seriens tredje säsong på Prime Video.

När vi kliver tillbaka in i actionthrillern för en ny säsong jobbar Jack Ryan som agent i Rom, där han får ett tips om "Sokol-projektet" – en hemlig plan som skapats med målet att återupprätta Sovjetunionen. Vad som gör tipset extra fascinerande är att projektet ska ha upphört för över 50 år sedan. Ryan ger sig ut för att undersöka om det ligger någonting bakom tipset och snart blir han involverad i en stor konspiration som tvingar honom på flykt från sin egen regering.

Se trailern till Jack Ryan säsong 3 här:

Den tredje säsongen av Jack Ryan består av totalt åtta avsnitt, som alla kommer att bli tillgängliga på Prime Video den 21 december. Serien är skapad av Carlton Cuse och Graham Roland. Utöver Krasinski ser vi bl.a. svenske Alexej Manvelov (Chernobyl, The Contractor), Wendell Pierce (The Wire) och Michael Kelly (House of Cards) i rollerna.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL