Premiär för Hunters säsong 2 på Prime Video

Premiär för Hunters säsong 2 på Prime Video

  • Amazon Prime
Filmtopp
13 januari 2023 kl. 10:01

Pacino och gänget är tillbaka

Den stjärnspäckade Prime Video-serien "Hunters" är tillbaka för sin andra och sista vända med nya avsnitt på streamingtjänsten. Hela den sista säsongen har premiär i dag, den 13 januari.

Prime Videos serie "Hunters" hade premiär på streamingtjänsten 2020. Sedan dess har vi fått vänta länge på en fortsättning och fans av serien har sannolikt varit nervösa att de skulle behöva nöja sig med en säsong. Men nu är det lyckligtvis äntligen dags för säsong 2 av Hunters, vilket också har annonserats som den avslutande.

I serien får vi följa ett gäng nazistjägare från New York som upptäcker att det fortfarande finns en stor mängd högt rankade nazister som lever dolda och konspirerar för att få igenom sin ideologi. I den andra säsongen av Hunters fortsätter jakten på nazister och denna gången för den dem till nya breddgrader, där självaste Adolf Hitler sägs kunna gömma sig.

"Hunters" är skapad av David Weil och i serien kan vi se flertalet välmeriterade namn. På rollistan hittar vi skådespelare som Al Pacino, Lena Olin, Logan Lerman, Josh Radnor, Jerrika Hinton och Carol Kane för att bara nämna några.

Den andra säsongen av Hunters består av totalt åtta avsnitt. Samtliga av dem släpps på premiärdagen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL