Premiär för Daisy Jones & The Six på Amazon Prime Video

Premiär för Daisy Jones & The Six på Amazon Prime Video

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 09:03 | Publicerad 03 mars 2023 kl. 09:03

Dramaserie om 1970-talets musikscen

Vi får följa bandet Daisy Jones & The Six som går från okända till att bli en världsberömd rockgrupp, men också deras plötsliga fall. Serien erbjuder en unik musikupplevelse med 24 originallåtar skrivna exklusivt för serien och inspelade av skådespelarna.

Daisy Jones & the Six premiär på Amazon Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

Premiär för "Daisy Jones & The Six" på Amazon Prime Video

Baserad på den bästsäljande romanen Daisy Jones & the Six kommer nu serien om det ikoniska 70-talsbandet, frontat av två komplicerade men karismatiska sångare, Daisy Jones och Billy Dunne. Deras komplicerade musikaliska partnerskap, sammandragna av personlig och konstnärlig kemi, slungade bandet från att vara helt okända till en otrolig berömmelse. Och sedan, efter en utsåld show på Chicagos Soldier Field, slutade de plötsligt. Nu, decennier senare, är bandmedlemmarna äntligen överens om att avslöja sanningen.

Daisy Jones & the Six Premiär på Amazon Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

En musikupplevelse producerad av Reese Witherspoon

Från Amazon Studios och Hello Sunshine produceras Daisy Jones & The Six av Reese Witherspoon och Lauren NeustadterScott Neustadter och Michael H. Weber är skaparna bakom serien baserad på romanen av Taylor Jenkins Reid, som också är med som producent. Det bjuds på 24 originallåtar skrivna exklusivt för serien och de kommer även att släppas av Atlantic Records nu lagom till seriens lanseringen i dag den 3 mars.

Nya avsnitt kommer att släppas varje fredag fram ​​till 24 mars, exklusivt på Prime Video. Missa inte detta!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL