Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu kan du se komediserien The Outlaws

Nu kan du se komediserien The Outlaws

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 april 2022

Christopher Walken och Stephen Merchant förenas

På Amazon Prime Video kan du nu streama "The Outlaws", en udda komediserie med stjärnorna Christopher Walken och Stephen Merchant.

The Outlaws har flugit förbi mångas radar sedan sin internationella premiär förra året. Men den har likväl hyllats unisont av de som sett den. Nu har serien kommit till svenska Amazon Prime Video.

Handlingen följer sju främlingar från olika samhällsklasser – människor som aldrig normalt skulle interagera med varandra – som tvingas samarbeta för att renovera en nedlagd bygdegård. De hatar det hopplösa fysiska arbetet och de hatar varandra. Men när en av dem dras in i en farlig värld av organiserad brottslighet, förenas de på ett sätt som ingen av dem trodde var möjligt.

Den brittiska komedistjärnan Stephen Merchant känd från bland annat Extras, The Office och En idiot på resa, och Christopher Walken som är en av Hollywoods mest legendariska skådespelare genom tiderna. Det var ett tag sedan vi såg den numera 79-årige veteranen, men titt som tätt dyker han upp, och här gör han det med ett spännande projekt.

Se trailern till "The Outlaws" här:

"The Outlaws" säsong 1 består av sammanlagt sex avsnitt. Samtliga finns att damma av på streamingtjänsten i dag.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL