Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nicolas Cage i Primal

Nicolas Cage kommer inte spela "Tigerkungen"

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 juli 2021

Intresset har svalnat.

Nicolas Cage har många galna roller på sitt CV. Länge såg det ut som att nästa skulle bli Joe "Tiger King" Exotic, men så är inte fallet. Nu läggs nämligen serien på is.

Netflix osannolika true crime-serie Tiger King blev ett globalt fenomen med sitt färgsprakande galleri med galenpannor. Det dröjde inte heller länge innan Amazon bestämde sig för att göra en egen serie om "Tigerkungen" själv – men inte en dokumentär utan en filmatisering med Nicolas Cage i huvudrollen. En roll Nicolas Cage var som född för att spela.

Nu kommer det nya besked. Enligt Variety har den Oscarsbelönade skådespelaren gått ut med att han inte längre kommer att göra rollen och detta efter att projektet lagts på is.

Beslutet verkar dock inte ha något med Nicolas Cage att göra:

– Jag läste två utmärkta manuskript, som jag tyckte var fantastiska, men jag tror att Amazon slutligen kände att materialet hade blivit förlegat eftersom det tog så långe tid med att få ihop det, ska ha Nicolas Cage sagt till Variety. 

Möjligen stämmer det att materialet har tappat sin medvind, men säkerligen är det många som är besvikna över att serien inte blir av.

Scrolla vidare för mer läsning eller spana in vår guide till Nicolas Cages galna värld!

NÄSTA ARTIKEL