Nardos om utanförskapet i Good Luck Guys

Nardos om utanförskapet i Good Luck Guys

  • Amazon Prime
Moa  Andersson
03 februari 2023 kl. 08:02

Nardos om Good Luck Guys: "De såg oss som svaga"

"Good Luck Guys" är i full rullning och två av deltagarna vi får följa hittar vi i lag röd, bestående av Nardos och Mos. Men Nardos har inte känt sig helt välkommen bland de andra deltagarna.

Good Luck Guys sänds exklusivt på Prime Video med hela Sveriges älskade Kodjo Akolor som programledare. Programmet utspelar sig på en öde strand i Thailand där deltagare tävlar i par om att få ställa sig överst på prispallen i olika utmaningar. Till slut kommer endast ett par stå som slutgiltig segrare i det sista avsnittet. Vinnarna kommer att ha bevisat sig vara värda segern, få sin prispeng, statyett och sitt alldeles egna överlevnadskit.

Lag röd består av Nardos Alberto, 24, och Robin "Mos" Andersson, 30, som båda är tv-profiler från tidigare realityserier och två av deltagarna vi får följa i programmet. Filmtopp har frågat hur deras upplevelser under inspelningen har sett ut.

– Jag tror att jag är bra på att observera och jag kände direkt att vissa av deltagarna var där för att spela spelet. Redan innan vi ens började spela in programmet och stod på led så hörde jag dem viska och räkna ut hur många de har vid sin sida och då kände jag “jaha oj, kommer det bli en sån grej liksom”, berättar Nardos. 

Mos och Nardos i Good Luck Guys
Robin "Mos" Andersson och Nardos Alberto. Foto: Prime Video.

"Jag var den enda som inte kände någon"

Nardos och Mos blev ihopparade av produktionen och kände inte varandra sedan innan. Nardos förklarar att hon inte kände någon förutom Ben Mitkus, de gick nämligen på gymnasiet tillsammans. De har festat ihop några gånger men de har inte haft kontakt på flera år. 

– Det kändes som att jag var den enda som inte kände folk, säger Nardos.

Som tur är var Ellen Bergström ett stort stöd för Nardos, hon blev som en storasyster. Hon var duktig på att ta Nardos åt sidan när hon hade jobbiga dagar och blev en slags trygghet under inspelningen när hon var ledsen.

– Det var ganska skönt för min del att Ellen kunde trösta Nardos, för jag hade inte energin för att ge henne hela den biten faktiskt. Jag fick själv många dagar, och det vet Nardos om, när jag längtade hem till min dotter. Så det var rätt skönt att Ellen tog den rollen för jag hann liksom inte trösta Nardos för jag behövde nästan trösta mig själv liksom, förklarar Mos. 

Good Luck Guys
Good Luck Guys. Foto: Prime Video. 

"De såg på mig och Robin som svaga"

Nardos berättar vidare att det exempelvis var jobbigt att Mos hade Henrik Lij, att skillnaden mellan henne och de andra var att de hade antingen sin partner med sig eller sin bästa vän.

– För mig var det så här, vi lärde känna varandra på väg till Thailand, men sedan hängde vi inte med varandra om dagarna. Det var lite orättvist, säger Nardos.

De umgicks inte under dagarna och Mos berättar att killarna hängde med killarna och tjejerna med tjejerna. Därför blev det tungt för Mos när laget gjorde ett äventyr likt detta, utan att känna varandra. Nardos betonar dock att det var en bra utmaning.

– Det som var trist var att jag inte kände att jag var klar och inte hade gett allt. Därför hade jag kunnat göra om det för att jag hade kunnat utmanas ännu mer. De vet vilka som är svaga och de ger ju sig på dem. De såg ju mig och Robin som svaga liksom för de såg kemin under tävlingarna, förklarar Nardos.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL