Kolla in trailern till The Power – snart på Prime Video

Kolla in trailern till The Power – snart på Prime Video

  • Amazon Prime
Filmtopp
01 februari 2023 kl. 13:02

Den "elektriska" serien kommer i mars

I slutet av mars är det premiär för Prime Video-satsningen "The Power", baserad på den bästsäljande romanen av Naomi Alderman. Nu har streamingtjänsten släppt en första officiell teasertrailer inför den kommande lanseringen av serien.

Naomi Aldermans bästsäljande och prisbelönta roman The Power (Makten) blir till tv-serie på Prime Video. Den kommande satsningen, med samma namn som boken, har premiär på streamingtjänsten den 31 mars.

The Power utspelar sig i en parallell verklighet där allt mer eller mindre är identiskt med världen så som vi känner den – med en avgörande skillnad. I den här världen börjar tjejer i tonåren plötsligt utveckla förmågan att skada andra människor genom elektrisk ström som de kan frammana med sin vilja.

Se den officiella teasertrailern här:

På rollistan hittar vi flertalet välmeriterade namn, som Toni Collette, John Leguizamo, Rob Delaney och Alice Eve. Andra skådespelare i betydande roller i serien inkluderar Auli'i Cravalho (Darby and the Dead, Viana), Toheeb Jimoh (Ted Lasso), Ria Zmitrowicz (Teen Spirit) och Halle Bush i sin debutroll.

The Power är producerad av Amazon Studios tillsammans med SISTER (Chernobyl), och showrunner för serien är Raelle Tucker, som tidigare jobbat med bl.a. True Blood.

Den första säsongen av "The Power" har premiär på Prime Video den 31 mars och består av totalt nio avsnitt. Nya avsnitt släpps varje vecka fram till och med säsongsavslutningen den 12 maj.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL