Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya filmer och serier på Prime Video i februari 2023

Nya filmer och serier på Prime Video i februari 2023

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 januari 2023

Här är alla nyheter på Prime Video i februari

En ny månad väntar runt hörnet och med det en rad nytillskott på streamingtjänsterna. På Prime Video kommer vi att bjudas både på nya säsonger av tidigare favoriter och helt nya filmer och serier.

I december och januari bjöd Prime Video oss på flertalet svenska produktioner, men i februari byter man spår en aning. Då kan vi istället få se favoriter som Carnival Row och Star Trek: Picard återvända med nya avsnitt, men också en hel del annat smått och gott.

Nytt på Prime Video i februari 2023

Harlem (säsong 2) – 3 februari

Älskade komediserien Harlem är tillbaka med en ny säsong, skriven av författaren Tracy Oliver (Girls Trip). Vi fortsätter vår resa med det snygga, ambitiösa tjejgänget i Harlem NYC, USA:s centrum för afroamerikansk kultur. Efter att ha förstört sin karriär och sitt kärleksliv, behöver Camille (Meagan Good) återfå kontrollen över sitt liv igen; Tye (Jerrie Johnson) funderar över sin framtid; Quinn (Grace Byers) åker iväg på en resa för att hitta sig själv; och Angies (Shoniqua Shandai) karriär tar en lovande vändning. Tillsammans påbörjar de nu nästa fas i sina karriärer, relationer, och storstadsdrömmar.

Somebody I Used to Know (film) – 10 februari

Arbetsnarkomanen och tv-producenten Ally (Alison Brie) är med om ett stort bakslag inom jobbet, vilket får henne att fly till tryggheten i hennes hemstad. Hon spenderar en stormig kväll med att tänka tillbaka på gamla minnen med sin första kärlek Sean (Jay Ellis), och börjar ifrågasätta den person hon nu blivit. Allt blir bara mer förvirrande när hon upptäcker att Sean ska gifta sig med Cassidy (Kiersey Clemons), vars självsäkerhet och kreativa övertygelser får Ally att bli påmind om den person hon brukade vara.

Somebody I Used to Know är en okonventionell kärlekshistoria om tre personer som oväntat hjälper varandra att återupptäcka vilka de faktiskt är, var de kommer ifrån och vart de är på väg. Filmen är regisserad av Dave Franco och skriven av Franco och Brie.

Carnival Row (säsong 2) – 17 februari

I en fantasivärld där människor och varelser slås samman, får vi i säsong två av Carnival Row fortsätta följa den tidigare inspektören Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Orlando Bloom) när han utreder en serie hemska mord som väcker mycket spänningar i området. Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) och Black Raven planerar revansch för det orättvisa förtryck som utövats av The Burgues mänskliga ledare, Jonah Breakspear (Arty Froushan) och Sophie Longerbane (Caroline Ford). Tourmaline (Karla Crome) ärver övernaturliga krafter som hotar hennes öde och The Rows framtid. Och efter att ha flytt från The Burgue och hennes hämndlystna bror Ezra (Andrew Gower), stöter Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) och hennes partner Agreus Astrayon (David Gyasi) på ett radikalt nytt samhälle som vänder upp och ner på deras planer.

Med människor och fae-folk splittrade och frihet som står på spel kommer varje hjälte att möta omöjliga dilemman och själsdefinierande prövningar i den episka avslutningen av Carnival Row.

Star Trek: Picard säsong 3 – på Prime Video i februari
Foto: Prime Video.

Star Trek: Picard (säsong 3) – 17 februari

I Star Trek: Picard ser vi Patrick Stewart i sin ikoniska roll som Jean-Luc Picard, som han spelade i sju serier om Star Trek: The Next Generation. I serien får vi följa den ikoniska karaktären i nästa kapitel av hans liv. LeVar Burton, Michael Dorn, Jonathan Frakes, Gates McFadden, Marina Sirtis, Brent Spiner, Jeri Ryan och Michelle Hurd spelar tillsammans med Patrick Stewart i den tredje och sista delen av succéserien.

The Consultant (säsong 1) – 24 februari

The Consultant är en skruvad, komedithriller-serie som utforskar den olycksbådande relationen mellan en chef och en anställd. När en ny konsult, Regus Patoff (Christoph Waltz), anställs för att förbättra verksamheten på det appbaserade spelföretaget CompWare, upplever anställda nya krav och utmaningar som gör att allt kan börja ifrågasättas… inklusive deras liv.

Fler premiärer på Prime Video i februari

  • Venom: Lethe There Be Carnage – 7 februari
  • The Hurt Locker – 7 februari
  • Clarkson's Farm (säsong 2) – 10 februari
  • Kick Ass – 12 februari
  • Die Hart – 24 februari
  • Zombieland – 27 februari

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL