Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Harlem – ny serie på Amazon Prime

Harlem – ny komediserie på Amazon Prime

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 december 2021

Nu kan du streama Harlem på Prime Video

Ny komediserie på Amazon Prime Video. Nu kan du streama Amazons nya originalserie "Harlem" på deras streamingtjänst.

Ute efter en ny komediserie att streama? Då kan du vända dig till Prime Video för att klicka igång deras nya originalserie Harlem. Som titeln antyder utspelar sig Harlem i just Harlem, och den kretsar kring en grupp unga ambitiösa vänner från stadsdelen.

Camille (Megan Good) är en populär ung antropologiprofessor vid Columbia University som besitter omfattande kunskaper kring dejtingnormer, men har svårt att navigera i sitt eget kärleksliv. Tye (Jerrie Johnson) är en framgångsrik skapare av dejtingappar som föredrar att hålla sårbarhet och romantiska partners på armlängds avstånd. Quinn (Grace Byers) är en hopplös romantiskt modedesigner som försöker ge tillbaka till världen samtidigt som han driver ett kämpigt företag. Angie (Shoniqua Shandai) är en självsäker, livfull och filterfri sångerska och skådespelerska som också bor ihop med Quinn.

Tillsammans lämnar de 20-årsåldern och går tillsammans in nästa fas av sina karriärer, relationer och storstadsdrömmar.

Totalt består den första säsongen av Harlem av 10 stycken avsnitt, som alla är på cirka 35 minuter. Samtliga avsnitt finns att streama på Amazon Prime Video.

LÄS OCKSÅ: 

NÄSTA ARTIKEL