Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nytt på Amazon Prime Video i december 2021

Nytt på Amazon Prime Video i december 2021

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 november 2021

Tunga premiärer väntar på Amazon Prime Video

Amazon Prime Video har sparat några av sina tyngsta premiärer till årets sista månad. Under december kommer vi att få se premiärer för fem av streamingtjänstens originalproduktioner.

Nya originalserier på Amazon Prime Video i december

Harlem (säsong 1) – 3 december

Nya komediserien Harlem är regisserad, skriven och producerad av Tracy Oliver.

Serien följer en grupp stilsäkra och ambitiösa vänner i Harlem, New York City. Camille är en populär ung antropologiprofessor vid Columbia University som besitter omfattande kunskaper kring dejtingnormer, men har svårt att navigera i sitt eget kärleksliv. Tye är en framgångsrik skapare av dejtingappar som föredrar att hålla sårbarhet och romantiska partners på armlängds avstånd. Quinn är en hopplös romantiskt modedesigner som försöker ge tillbaka till världen samtidigt som han driver ett kämpigt företag. Angie är en självsäker, livfull och filterfri sångerska och skådespelerska som också bor ihop med Quinn. Tillsammans lämnar de 20-årsåldern och går tillsammans in nästa fas av sina karriärer, relationer och storstadsdrömmar.

The Expanse (säsong 6) – 10 december

Den sjätte och sista säsongen av The Expanse inleds med krig i solsystemet då Marco Inaros och hans Free Navy fortsätter med förödande asteroidattacker mot jorden och Mars. När krigets spänningar och förluster hotar att dra isär besättningen på Rocinante, gör Chrisjen Avasarala ett djärvt drag och skickar den föredetta Marsmarinen Bobbie Draper på ett hemligt uppdrag som ska vända konflikten. Under tiden, i bältet, är Drummer och hennes familj på flykt efter att ha förrått Marco. Samtidigt börjar en ny kraft på en avlägsen planera bortom ringarna att stiga.

Seriestjärnorna Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cara Gee, Frankie Adams, Keon Alexander, Nadine Nicole och Jasai Chase Owens återförenas i den mest episka säsongen hittills.

The Grand Tour Presentes: Carnage A Trois – 17 december

The Grand Tour: Carnage A Trois
Foto: Amazon Prime Video.

 

I den nya säsongen av Lockdown Special dyker trion in i den franska bilkulturens bisarra värld. På en episk bilresa som påbörjas i Wales upplever trion hårresande bergsklättringar, bombdesarmering, propellerdrivna bilar och helikopterstunt samt några av de mest spännande biltävlingarna i deras liv, innan de slutligen når den Engelska kanalen.

Ny originalfilmer på Amazon Prime Video i december

Encounter – 10 december

En prisad marinsoldat åker på ett räddningsuppdrag för att rädda sina två unga söner från ett mystiskt hot. När deras resa tar dem i allt farligare riktningar tvingas pojkarna lämna sin barndom bakom sig.

I Encounter, regisserad av Michael Pearce, ser vi bland annat Riz Ahmed, Octavia Spencer och Rory Cochrane i rollerna och filmen produceras av Derrin Schlesinger, Piers Vellacott och Dimitri Doganis.

Being the Ricardos – 21 december

I Academy Award-vinnaren, författaren, och regissören Aaron Sorkins bakom kulisserna-drama, Being the Ricardos, hotas Lucille Ball (Nicole Kidman) och Desi Arnaz (Javier Bardem) av chockerande och personliga anklagelser i ett politiskt smutskastande.

Filmen tar publiken in i författarrummet, till ljudscenen och bakom stängda dörrar med Ball och Arnaz under en kritisk produktionsvecka av deras banbrytande sitcom I Love Lucy. Med J.K. Simmons och Nina Arianda.

Fler nytillskott på streamingtjänsten i december

Utöver de ovan listade originalproduktionerna kommer Amazon Prime Video att addera ytterligare några sevärda titlar på sin streamingplattform, inklusive:

  • Wedding Crashers – 1 december
  • FC Bayern Münich – 8 december
  • The Score – 8 december
  • Shaft – 10 december
  • Teenage Ninja Turtles – 15 december
  • Wayne's World 1 och 2 – 19 december
  • Zoolander – 22 december
NÄSTA ARTIKEL