Good Luck Guys med Kodjo Akolor – snart på Prime Video

Good Luck Guys – här är alla deltagare i Prime Videos realityserie

  • Amazon Prime
Filmtopp
07 december 2022 kl. 16:12

Kändisprofilerna som deltar i programmet

Kodjo Akolor-ledda "Good Luck Guys" intar snart Prime Video. I realityserien får vi följa sex duos med kända profiler när de ska försöka överleva på en öde strand. Nu har samtliga deltagare presenterats av Amazon Prime Video i ett pressmeddelande.

"Good Luck Guys" leds av Kodjo Akolor och låter oss följa sex kända duos som kastas in i en helt ny och främmande verklighet – de ska försöka överleva på en öde strand i Thailand. Bekvämligheterna från hemmaplan byts här mot ett liv med matbrist och mobilförbud. 

Deltagarna tävlar i par för att skaffa sig fördelar som gör livet drägligare, och med glimten i ögat guidar programledaren Kodjo Akolor deltagarna på deras resa där de ska bevisa att de kan mer än att underhålla oss på sociala medier. Ett efter ett kommer lagen att tvingas lämna äventyret och till slut står endast ett av dem kvar som segrare. I slutet av äventyret kommer ett av paren ha bevisat att de är värda segern, få sin prispeng, statyett och sitt alldeles egna överlevnadskit.

Formatet är skapat av Banijay Productions i Frankrike. Good Luck Guys är producerad av Meter Television Sverige och kommer lanseras exklusivt på Prime Video den 20 januari.

– Det var ett sant nöje att få vara den del av deltagarnas resa! Jag hoppas att tittarna kommer att tycka att det är lika spännande och roligt att titta på som jag tyckte det var att leda programmet. Men framförallt så hoppas jag att tittarna får en ny bild av deltagarna, säger programledaren Kodjo Akolor i pressmeddelandet. 

Här är samtliga lag och deltagare i Good Luck Guys

Lag blå: Niclas Lij och Ellen Bergström

Lag blå
Foto: Prime Video.

Niclas Lij, 37 år, känner vi igen från Bachelor 2017, och Ellen, 32 år, blev tidigt en av Sveriges största influencers. I dag bor de ihop och har en dotter tillsammans.

Instagram: @niclaslij @ellenbergstrom

Lag gul: Jasmine "Jasse" Gustafsson och Antonia "Anty" Johnson

Lag gul
Foto: Prime Video.

Båda från Stockholm och kända influencerprofiler – Jasse, 28 år, och Anty, 30 år, har tidigare varit med i några av Sveriges största realityserier.

Instagram: @jasminegustafsson @anty

Lag rosa: Lisa Borg f.d. Anckarman och Henrik Elvejord Borg

Lag rosa
Foto: Prime Video.

Lisa, 31 år, är sedan tidigare känd från sin Youtube-kanal. Paret är gifta sedan i somras och reste direkt från bröllopet till inspelningen för en rätt så okonventionell “smekmånad”.

Instagram: @lisaanckarman @henrixborg

Lag lila: Anton Lundell och Adam Åstrand

Lag lila
Foto: Prime Video.

Anton Lundell, 33 år, och Adam Åstrand, 33 år, även kända som Youtube-profiler under namnet Matkoma.

Instagram: @matkomaofficial
Youtube: @matkoma 

Lag orange: Ben Mitkus och Caroline Johansson

Lag orange
Foto: Prime Video.

Ben Mitkus, 27 och Caroline Johansson, 28. Ben, 27 år, är en av Sveriges största manliga influencers på både Instagram och Youtube. Tillsammans driver paret podcasten Good Vibes.

Instagram: @benmitkus @carolineijohansson
Youtube: @DuVetBen 

Lag röd: Robin "Mos" Andersson och Nardos Alberto

Lag röd
Foto: Prime Video.

Robin Mos Andersson, 30 år, och Nardos Alberto, 24 år – båda tv-stjärnor från tidigare realityserier.

Instagram: @robinmos @nardosalbertoo

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL