Tyngre andra avsnitt i Bingo & Julia: "Lever på hoppet"

Bingo Rimérs och Julia Franzéns framtid ser mörk ut: ”Allt blir ett bråk”

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 13:04 | Publicerad 05 april 2024 kl. 08:04

Öppnar upp sig under säsongspremiären

Det har blivit dags för premiären av den andra säsongen av realityserien "Bingo och Julia" på Prime Video. Kändisparet visar nu upp en helt ny sida av deras relation och tittarna får ta del av stora problem som pekar åt att deras relation eventuellt inte kommer att hålla.

Premiär för Bingo och Julia säsong 2 på Prime Video
Julia Franzén och Bingo Rimér. Foto: Prime Video.

Premiär för "Bingo och Julia" (säsong 2) på Prime Video

Bingo Rimér och Julia Franzén är nu tillbaka med sin andra säsong av deras gemensamma realityserie Bingo och Julia. Det bjuds på en fartfylld säsong med spännande familjeaktiviteter, resor och skratt, men också en inblick i parets allvarliga relationsproblem som gör att deras framtid ser skakig ut.

Premiär för Bingo och Julia säsong 2
Julia Franzén. Foto: Prime Video.

"Hur ska vi orka leva ihop?"

Vi på Filmtopp har förhandstittat på säsongens tre första avsnitt och det blir minst sagt en rivstart i hur parets relation verkligen mår. Paret har svårt att komma överens och det mesta blir snabbt ett stort problem som slutar i bråk. Både Julia och hennes familj tycker att Bingo är väldigt förminskande när det kommer till Julia, ett problem som tas upp ett flertal gånger under de första tre avsnitten.

– Jag älskar Bingo, men han har en förminskande ton ibland mot Julia som jag inte gillar. Och jag har aldrig fått den av Leif (Julias far) så det är obekvämt för mig när jag märker att han klappar henne på huvudet. För hon behöver inte bli klappad på huvudet, säger Julias mamma Marie Franzén under säsongspremiären.

Bingo och Julia vill gärna ha barn tillsammans men de är oense om var de ska bo. Bingo vill helst bo i Jämtland och Julia i Marbella, Spanien, ett problem de måste komma överens om innan deras planerade giftermål äger rum.

– Nästa steg i min och Bingos relation och i vårat liv är ju att "figure out" vad vi ska göra med allting, hur ska vi leva vårat liv, hur ska vi orka leva ihop? Har vi samma värderingar? Hur vill vi uppfostra våra barn? Alltså allt det där tråkiga förarbetet innan man kan fira med husköp, barn och giftermål, säger Julia till produktionen.

Bingo och Julia i parterapi
Julia och Bingo under parterapi. Foto: Prime Video.

"Det går inte att trycka undan våra problem längre"

Bingo och Julia låter kamerateamet följa med in under ett av deras samtal med en parterapeut och väl inne i rummet nystas ännu fler problem upp. Det blir ett kvitto i att paret pratar två helt olika språk där de inte når fram till varandra och har svårt att förstå varandra.

– Det går inte att trycka undan våra problem längre. Det är en del vi behöver ta tag i för att kunna planera bröllop och framtiden ihop. Allt blir ett bråk, säger Julia inför deras besök.

Under samtalet med terapeuten tar Julia upp att Bingo inte borde lägga sig i när det kommer till hennes relation till sina familjemedlemmar. Det tas upp att Bingo har ifrågasatt Julia hårt och kritiskt till hur hon hjälper sin pappa som har sjukdomen Parkinson helt utan belägg. Ett ämne som slutar i tårar för Julia medans Bingo försöker framföra hur han ser på situationen. 

– När Julia tycker att vi bråkar, då tycker jag att vi diskuterar. Och det där, det är ett jätteproblem. Hon tycker att det är jobbigt att diskutera och jag tycker att det är jobbigt att diskutera. I mitt huvud så tänker jag att vi någonstans måste mötas här, att jag måste till viss mån tänka på hur jag säger det för att det inte ska landa fel. Men att Julia Franzén måste höra vad jag säger och inte hur jag säger det, säger Bingo.

Missa inte premiären och de tre första avsnitten av "Bingo och Julia" (säsong 2) den 5 april på Amazon Prime Video.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL