Bingo Rimérs avslöjande för Filmtopp – planerar en långfilm

Bingo & Julia säsong 2 bekräftad – då har den premiär

  • Amazon Prime
Axel Diedrichs
14 februari 2024 kl. 10:02

Realitysuccén fortsätter

I dag meddelar Amazon Prime Video att de gör en andra säsong av "Bingo & Julia". Den här gången ska paret planera för hela tre bröllop.

I ett pressmeddelande kommunicerar Prime Video ut att de just nu är i full fart med att spela in en andra säsong av den populära realityserien Bingo & Julia. I den nya säsongen får vi fortsätta att följa kändisparet Bingo Rimér och Julia Franzen när de planerar tre bröllop och försöker starta en egen familj. Allt detta samtidigt som de navigerar vardagen med en stor extrafamilj där det finns många viljor.

Bingo & Julia säsong 2 bekräftad – då har den premiär
Foto: Amazon Prime Video.

Kan kärleken övervinna alla hinder?

Men det blir inte bara de två huvudpersonerna som vi återser i Bingo & Julia säsong 2. Den populära bonusfamiljen, inklusive tittarfavoriterna Julias mamma Marie och moster Ann, är också tillbaka och Julia och Bingo kommer att hjälpa Ann i jakten på att hitta sitt livs kärlek. Allt är dock inte rosenrött och deras relation sätts konstant på prov.

Tittarna får under säsongen en plats på första parkett till allt från galna familjesemestrar i Spanien till att söka fertilitetshjälp utomlands och intima sessioner med Bingo och Julias parterapeut. Frågan är, kan kärleken övervinna alla hinder?

"Bingo & Julia" säsong 2 har premiär den 5:e april, exklusivt på Prime Video. Alla avsnitt från den första säsongen av finns tillgängliga att sträckkolla på Prime Video.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL